Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leuk babynieuws! Heleen van Royen oma geworden van een kleinzoon

Leuk babynieuws! Heleen van Royen oma geworden van een kleinzoon

Leuk babynieuws! Heleen van Royen oma geworden van een kleinzoon

Schrijfster Heleen van Royen (55) is voor de eerste keer oma geworden. Op Instagram deelt ze een paar schattige kiekjes van haar kleinzoon Spencer.

Oma Heleen van Royen

Op de eerste foto is te zien hoe Heleen haar kersverse kleinzoon vasthoudt. “Spencer ? Zo lief, zo mooi, zo welkom. Wat zijn we blij dat je er bent,” schrijft ze bij foto. De schrijfster vertelt niet wanneer haar kleinzoon ter wereld is gekomen.

Felicitaties

De felicitaties stromen binnen. Zo reageert Quinty Trustfull “Ooooh kijk nou, zo lief! Gefeliciteerd schat!!” Nicolette Kluijver laat een paar hartjes achter onder de Instagrampost. “Omg wat geweldig!! Geniet! Tranen in mn ogen. Gefeliciteerd allemaal,” schrijft collega Saskia Noort. Verder laten Bibian Mentel, Bridget Maasland en Daphne Deckers ook een paar mooie woorden achter onder de foto’s.

Trotse grootmoeder

De schrijfster deelde twee weken geleden al een foto van haar dochter Olivia (27) in de babykamer. “Mijn kindje krijgt bijna haar eigen kindje”, schreef ze erbij. Dat Heleen niet kon wachten op de komst van haar eerste kleinkind, blijkt wel uit de vele foto’s die ze de afgelopen tijd deelde van Olivia en haar groeiende babybuik. Ook mocht ze een babyshower voor haar dochter organiseren. “Ik ga even bijkomen vandaag”, schreef ze een dag later bij wat foto’s van het feest.

Lees ook
Heleen van Royen haalt uit naar André Hazes om foto van zoontje

Leeftijd is maar een getal

Olivia van Royen is de dochter uit het huwelijk van presentator Ton van Royen en de 55-jarige schrijfster. Waar Heleen zo’n zeven jaar geleden als een blok viel voor een veel jongere man (de 22 jaar jongere gitarist en inmiddels verloofde Bart Meeldijk (33)), heeft dochter Olivia haar hart gegeven aan een oudere man. Ze is samen met de twaalf jaar oudere Pieter (39). Samen delen ze de zorg voor zijn twee kinderen die hij kreeg met zijn ex-vrouw.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Spencer ? Zo lief, zo mooi, zo welkom Wat zijn we blij dat je er bent Groei maar groot Blijf gezond En wees gelukkig, kleine vent

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl, Instagram | Beeld: BrunoPress