Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Oma’ Heleen van Royen is er klaar voor: deelt foto van hoogzwangere dochter in babykamer

‘Oma’ Heleen van Royen is er klaar voor: deelt foto van hoogzwangere dochter in babykamer

‘Oma’ Heleen van Royen is er klaar voor: deelt foto van hoogzwangere dochter in babykamer

Het duurt niet lang meer of Heleen van Royen zit weer in de luiers. Haar dochter Olivia (27) is hoogzwanger en de ongeduldige oma in spé deelt op Instagram trots een foto van haar mooie babybuik in de gloednieuwe babykamer.

‘Mijn kind krijgt een kind’

De 55-jarige schrijfster kiekte haar dochter in de schattige kinderkamer, waar jungle en wilde dieren het thema lijken. Bij een houten kast en ledikantje met op de achtergrond lief, tropisch behang schittert Olivia in een strakke, groene jurk op torenhoge hakken. De laatste loodjes zijn aangebroken en oma Heleen kijkt er reikhalzend naar uit. “Mijn kindje krijgt bijna haar eigen kindje”, schrijft ze erbij.

Babyshower

Dat Heleen niet kan wachten op de komst van haar eerste kleinkind, blijkt wel uit de vele foto’s die ze de afgelopen tijd deelde van Olivia en haar groeiende babybuik. Twee weken geleden mocht ze daarnaast een babyshower voor haar dochter organiseren. In de achtertuin werd uitgepakt met zalige hapjes, lekkere drankjes, feestelijke versiering, bergen cadeaus en zelfs de good ol’ luiertaart. “(Groot)moeder mocht het organiseren. Ik ga even bijkomen vandaag”, schreef ze een dag later bij wat foto’s van het feest.

Lees ook
Heleen van Royen haalt uit naar André Hazes om foto van zoontje

Leeftijd is maar een getal

Waar Heleen zo’n zeven jaar geleden als een blok viel voor een veel jongere man (de 22 jaar jongere gitarist en inmiddels verloofde Bart Meeldijk (33)), heeft dochter Olivia haar hart gegeven aan een oudere man. Ze is samen met de twaalf jaar oudere Pieter (39). Samen delen ze de zorg voor zijn twee kinderen die hij kreeg met zijn ex-vrouw. Ze zijn in blijde verwachting van een jongetje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vol verwachting. ? Dochter Olivia en haar Pieter. @mikavanleeuwen maakte ze mooi. Ik mocht de foto schieten. #aftellen #babyopkomst #kleinzoon

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Me & my girl. Plus one little baby boy??#countdown #almostcoming #newlife #newmum #almostgrandma #happy #blessed

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen) op

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress