Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zó ziet het hele samengestelde gezin van Chantal Janzen er nu uit

Zó ziet het hele samengestelde gezin van Chantal Janzen er nu uit

Zó ziet het hele samengestelde gezin van Chantal Janzen er nu uit

Chantal Janzen is al jaren gelukkig met haar man Marco: ze trouwden in 2014. Samen kregen ze twee zoons, James en Bobby. Marco heeft al drie kinderen uit zijn eerdere relatie, dochters Esmée en Isaa en zoon Zion. 

Met de oudste dochter van Marco scheelt Chantal ‘maar’ 11 jaar.

Leeftijd

En natuurlijk kwamen ook zij wel eens voor uitdagingen te staan. “Als je maar elf jaar scheelt, ging dat natuurlijk niet alleen maar van een leien dakje, zo gaat dat in ieder samengesteld en nieuw gezin”, schrijft Chantal. “Maar we deden altijd ons best, met z’n allen, en ieder jaar kwamen we weer nog dichter bij elkaar.” Inmiddels hebben ze het heel fijn met z’n allen samen en dat laat Chantal regelmatig weten in interviews of op Instagram.  “Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met z’n vieren’ zijn.”

Lees ook
Chantal Janzen feliciteert jarige man, tot afgrijzen van geliefde Marco zelf

Vaderfiguur

Marco’s dochter Esmée deelt trots een gezinsfoto waarop iedereen te zien is. ‘De familie Von Trapp’, grapt ze. Daar schrijft ze een lieve tekst over haar vader bij: ‘Zijn niveau van betrokkenheid en verzorgen is zo hoog, dat ik nooit doorhad dat ik ‘een jonge vader had’. En dat zie ik nu 3o jaar later bij de laatste aanwinst van de familie, Bobby, weer terug bij mijn vader.’ De foto kan rekenen op duizenden likes en positieve reacties.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esmée Geeratz (@esmee_geeratz)

En nog een lieve vakantiefoto van Chantal en haar mannen:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress