Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftig: Robin Thicke verdacht van kindermishandeling

Heftig: Robin Thicke verdacht van kindermishandeling

Heftig: Robin Thicke verdacht van kindermishandeling

Er is heftig nieuws over Robin Thicke naar buiten gekomen. De zanger zou regelmatig door het lint gaan en wordt verdacht van kindermishandeling. Dit meldt TMZ. De kinderbescherming te Los Angeles is nu een onderzoek naar de zanger gestart.

Politie
Het nieuws is naar buiten gekomen, nadat de 6-jarige zoon van Robin en zijn ex-vrouw Paula op school verteld zou hebben dat hij thuis geslagen wordt. De leraar van Julian, zoals het zoontje heet, zou volgens Us Weekly naar de politie zijn gestapt. Dit heeft als gevolg gehad dat Julian ondervraagd is door specialisten en dat Thicke ondervraagd is door de kinderbescherming.

Toezicht
De ex-vrouw van Robin heeft er geen gras over laten groeien, en heeft gelijk een aanvraag gedaan om het contact tussen Thicke en Julian te beperken. De zanger zou zijn zoontje nu alleen nog mogen zien onder toezicht van een volwassene. Robin Thicke heeft in een verklaring verteld zich niet schuldig te hebben gemaakt aan mishandeling, maar dat hij slechts enkele keren een corrigerende tik aan Julian heeft gegeven. Deze opvoedmethode was hij naar eigen zeggen overeen gekomen met zijn ec-vrouw Paula.

De 36-jarige Blurred Lines-zanger en de 38-jarige actrice waren sinds 2005 getrouwd.

Me and my boy!

A photo posted by Robin Thicke (@robinthicke) on

 

Lees ook:

Bron: Grazia, Telegraaf.