Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftig: Ook Naomi Campell overvallen in Parijs

Heftig: Ook Naomi Campell overvallen in Parijs

Heftig: Ook Naomi Campell overvallen in Parijs

Parijs is nog altijd een stad naar ons hart, maar de brute overval op Kim Kardashian plaatste de stad in een heel ander daglicht. En nu is er alweer bizar nieuws naar buiten gekomen, want ook topmodel Naomi Campbell vertelt overvallen te zijn geweest in Parijs. Oei…

Ontvoerd
In een openhartig interview tijdens de The Wendy Williams Show, doet het supermodel een boekje open over het angstige incident. Het vond in 2012 plaats, en het was zelfs zo heftig dat Naomi bijna ontvoerd werd door de daders. Nu, ruim vijf jaar later, vertelt Naomi wat haar overkomen is.

Geheim
“Ze volgden me vanaf het vliegveld en vielen me aan. Ze openden de deuren van mijn auto en zeiden: we komen je vermoorden“, aldus Naomi over het incident in 2012. “Ik heb het bewust geheim gehouden.” Toen ze bij haar auto arriveerde, had het topmodel al een vermoeder dat er iets niet in de haak was. “Het was niet mijn normale chauffeur. En het was raar dat alle ramen open stonden terwijl het buiten vroor.”

Kim Kardashian
Dit incident heeft Campbell nooit eerder naar buiten gebracht, maar na het voorval met Kim Kardashian afgelopen november, spreekt ze zich er toch over uit. Volgens haar zijn zij en Kim niet de enige beroemdheden die overvallen zijn in Parijs.  “Het is iets dat al jaren speelt”, zegt ze in The Wendy Williams Show. Wie er nog meer slachtoffer zijn geworden, wil ze niet zeggen.

Bekijk het gehele interview hieronder.

Bron: RTL, Youtube

Lees ook: