Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftig: Kim Kardashian praat voor het eerst over overval

Heftig: Kim Kardashian praat voor het eerst over overval

Heftig: Kim Kardashian praat voor het eerst over overval

Realityster Kim Kardashian heeft zich na de gewapende overval in Parijs eind vorig jaar stil gehouden op social media. Onlangs plaatste de moeder van twee weer foto’s op Instagram, en in het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashian spreekt de brunette zich uit over de overval.

Emoties
In het dertiende seizoen van de langlopende en beroemde realitysterie op E! zullen fans alles te weten komen over de overval. In de preview van het komende seizoen, die op E! Online te zien was, vertelt een huilende Kim over het heftige incident.

Ontsnappen
“Ze gaan mij in mijn rug schieten. Er is geen manier om te ontsnappen,” zijn gedachtes die Kim had toen ze overvallen werd in haar hotelkamer te Parijs. “Ik raak er zo van streek van als ik eraan denk.” Zussen Khloe en Kourntney zitten in de video naast Kim en proberen haar te troosten.

Meer details zijn nog niet onthuld, maar als we de preview moeten geloven zal Kim alles met haar fans delen. Het dertiende seizoen van Keeping Up With The Kardashians is vanaf maart te zien bij E!.

Bekijk de preview van Keeping Up With The Kardashians hieronder.

Bron: E!, Telegraaf, RTL

Lees ook: