Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > UPDATE: Dochter Jamie Lynn Spears in ziekenhuis na ongeluk

UPDATE: Dochter Jamie Lynn Spears in ziekenhuis na ongeluk

UPDATE:  Dochter Jamie Lynn Spears in ziekenhuis na ongeluk

Maddie, het dochtertje van Jamie Lynn Spears, ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis na een heftig ongeval met een quad. Dit meldt TMZ.

Kritieke toestand
Jamie Lynn is de zus van Britney Spears en is moeder van Maddie Briann Aldridge. Het 8-jarige meisje zou naar verluidt enkele minuten onder water hebben gelegen, nadat haar quad over de kop vloog en in het water belandde. Na het ongeluk is het meisje direct naar het ziekenhuis afgevoerd, waar ze momenteel in kritieke toestand verblijft.

Privacy
Opa Jamie Spears laat aan E! News weten: “Bid voor onze baby Maddie.” Hoe het er precies aan toe is met het dochtertje van Jamie Lynn, is nog onduidelijk. De woordvoerder van de familie Spears, laat weten dat de familie erg gehecht is aan hun privacy in deze heftige situatie. “Niet alles wat in de media verschijnt wat betreft het ongeluk van Jamie Lynn’s dochter Maddie is correct. De familie Spears waardeert alle steun.”

Somewhere in a duck blind 💛💚

A photo posted by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) on

 

UPDATE 08/02

Media berichten dat Maddie nog wel in het ziekenhuis ligt, maar ondertussen weer bij bewustzijn is. Een verklaring over de gezondheid van het 8-jarige meisje leest: “In het bijzijn van haar vader, moeder en stiefvader kwam Maddie dinsdag weer bij bewustzijn”, staat in een verklaring. “Doktoren hebben vandaag het beademingsapparaat verwijderd. Ze is wakker en praat. Maddie krijgt nog wel zuurstof en wordt nauwlettend in de gaten gehouden, maar het lijkt erop dat ze geen neurologische gevolgen ondervindt van het ongeluk.”

Bron: Grazia

Lees ook: