Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heeft Monique Westenberg een nieuwe vriend op Bonaire? Management reageert op relatiegeruchten

Heeft Monique Westenberg een nieuwe vriend op Bonaire? Management reageert op relatiegeruchten

Heeft Monique Westenberg een nieuwe vriend op Bonaire? Management reageert op relatiegeruchten

Monique Westenberg (43) geniet op Bonaire van zon, zee en strand. Ook viert ze daar de 50ste verjaardag van een goede vriendin. Tijd voor een feestje, waar ook een leuke man is gespot. Haar nieuwe vriend?

Monique feestend op Bonaire

Samen met 16 vriendinnen is Monique Westenberg op Bonaire. Het is heerlijk vertoeven op het warme eiland met zon, zee, strand én feestjes. Tijdens een groot feest gingen de dames helemaal los, maar er bleek ook een leuke man op het feestje aanwezig te zijn. Deze beste man is DJ Vinny James, waarmee Monique ook een aantal keer op de foto staat. Samen hebben ze tijd doorgebracht op vakantie. De geruchtenmolen draait natuurlijk overuren en iedereen is benieuwd of dit Monique’s nieuwe vlam is.

Tekst gaat verder onder de foto. 

Lees ook
Wow: Monique Westenberg showt gespierd lichaam op het water

Relatiemateriaal?

Niets blijkt minder waar. Het management van Monique wil graag dit gerucht uit de wereld hebben. Aan Shownieuws lieten ze weten: “Waar we normaliter eigenlijk nooit op roddels reageren, willen we nu laten weten dat dit onzin is.” Monique, ex van André Hazes, is dus nog single en geniet met volle teugen van haar vrijgezellenbestaan op Bonaire.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress