Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heeft Mark Rutte een penthouse gekocht?

Heeft Mark Rutte een penthouse gekocht?

Heeft Mark Rutte een penthouse gekocht?

Volgens geruchten in het Haagse circuit heeft onze premier Mark Rutte een super-de-luxe penthouse op steenworp afstand van het paleis Huis ten Bosch gekocht. Is de roddel waar of niet waar?

Waar woont Mark Rutte?

Rutte woont al meer dan twintig jaar in een bescheiden appartementje in de Haagse wijk Benoordenhout. Waar precies weet niemand, dit natuurlijk vanwege veiligheidsmaatregelen. Maar volgens geruchten heeft de premier een chique penthouse aangeschaft aan het Willem Witsenplein in Den Haag voor meer dan 1,3 miljoen. Het zou gaan om een Rijksmonument waar vroeger de Octrooiraad was gevestigd, wat nu verbouwd is tot verschillende appartementen.

Penthouse

De premier zou volgens Quote 500 en Bekendeburen het Haagse penthouse, met een woonoppervlak van tweehonderd vierkante meter, gekocht hebben voor een bedrag van 1.350.000 euro. De woning is voorzien van een royale woonkamer met een zeer luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarnaast beschikt het penthouse over drie grote slaapkamers, twee badkamers en meerdere dakterrassen met fantastisch uitzicht over de Hofstad. Bovendien bevindt het penthouse zich dichtbij het Haagse bos en kan de minister-president elke ochtend door het bos naar het binnenhof fietsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondanks alle geruchten ontkent De Rijksvoorlichtingsdienst dat Rutte het penthouse heeft gekocht of van plan is om het te kopen.

Lees ook:
Na hinten op nieuwe liefde sluit Mark Rutte (54) vader worden niet uit: ‘Wie weet’

Reactie Rutte op geruchten aankoop mega-penthouse

Rutte reageert op de geruchten in de eerste aflevering van Linda’s Wintermaand op SBS6. Zo zegt Linda: ‘’Ik hoorde een gerucht dat je een penthouse zou hebben gekocht, en toen dacht ik; dat vind ik nou niks voor jou.’’ Waarop de premier antwoordt: ‘’Ik ben zo blij dat je deze vraag stelt, dit is zo geestig. Er heeft op een website gestaan dan ik een enorm penthouse zou hebben aangekocht bij mij in de buurt. Met ook nog extra logeerruimtes en drie parkeerplekken voor auto’s die ik niet heb.’’ Uit zijn reactie was op te maken dat de geruchten niet kloppen en dat hij het penthouse niet heeft gekocht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: BekendeBuren | beeld: GettyImages