Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wij zijn he-le-maal verliefd op deze ‘Cover Shot’-palettes van Smashbox en Shay Mitchell

Wij zijn he-le-maal verliefd op deze ‘Cover Shot’-palettes van Smashbox en Shay Mitchell

Wij zijn he-le-maal verliefd op deze ‘Cover Shot’-palettes van Smashbox en Shay Mitchell

Van Shay Mitchell – de #1 vamp uit ‘Pretty Little Liars’ – heb je ondertussen natuurlijk al lang gehoord, maar ken je Smashbox al? Dat cosmeticamerk ging onlangs een samenwerking aan met de Amerikaanse actrice, en het resultaat daarvan ligt nu in de winkels!

Make-up uit de studio

Smashbox staat voor kwaliteitsmake-up met een leuke twist. Het Amerikaanse merk heeft z’n roots in Los Angeles en draagt het longwearing effect hoog in het vaandel. Maar van een merk dat afkomstig is uit de enige echte Smashbox Studios mag je dat uiteraard verwachten!

Lucky number seven

Het cosmeticamerk ging de samenwerking aan met actrice Shay Mitchell, met maar liefst zeven heerlijke ‘Cover Shot’-oogschaduwpalettes als resultaat. De oogschaduwdoosjes zijn heerlijk compact, maar bevatten wel alle kleuren die je nodig hebt voor een uitgebreide #FOTD. Daarnaast variëren de palettes van neutraal en natuurlijk naar heerlijk fel, waardoor elke oogkleur gaat knallen. En die swatches? Die zien er alvast héél goed uit.

Ben je helemaal hebberig geworden? No worries – wij ook. De palettes kan je (gelukkig!) nu al shoppen bij Douglas voor € 29,50 per stuk. Maar, eh, snel zijn – anders zijn wij met alle kleurtjes weg.

Lees ook: