Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > HARTVERWARMEND: 8-jarig kankerpatiëntje zingt liedje voor Miley Cyrus

HARTVERWARMEND: 8-jarig kankerpatiëntje zingt liedje voor Miley Cyrus

HARTVERWARMEND: 8-jarig kankerpatiëntje zingt liedje voor Miley Cyrus

Julie Davidson verblijft al anderhalf jaar in het kinderziekenhuis van San Diego in Californië, maar kreeg deze kerstvakantie een verrassing om nooit meer te vergeten. Het 8-jarige kankerpatiëntje zag namelijk plotseling Miley Cyrus en haar vriend Liam Hemsworth haar kamer binnenwandelen. En in plaats van te vragen of Miley voor haar een liedje wou zingen, bood ze aan om er zelf een te zingen.

Julie Davidson en haar ouders waren niet op de hoogte van het bezoekje van Miley Cyrus en Liam Hemsworth en waren dan ook verbaasd toen de twee wereldsterren hun kamer kwamen ingewandeld. Na een korte kennismaking moedigden de verpleegsters Julie aan om een liedje te zingen voor Miley, aangezien het 8-jarige meisje volgens hen de hele dag aan het zingen is. En geloof het of niet, maar Julie was meteen akkoord om zelf een privéconcert te geven, in plaats van er eentje te krijgen.

Tranen van geluk

Julie bracht daarop haar eigen versie van ‘Rainbow Connection‘, een liedje van Kermit de kikker uit the Muppet Show dat ook nog eens Miley’s favoriete liedje bleek te zijn. Miley Cyrus was duidelijk geëmotioneerd, maar stelde het meisje meteen gerust: “Je deed me huilen omdat het zo mooi was! Als ik in mijn Voice stoel zat, zou ik zeker hebben omgedraaid voor jou.” En Liam? Die vond Julie simpelweg ‘Amazing’.

Lees ook: