Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oprah vraagt wat íedereen wil weten: juicy eerste beelden van interview met Harry en Meghan

Oprah vraagt wat íedereen wil weten: juicy eerste beelden van interview met Harry en Meghan

Oprah vraagt wat íedereen wil weten: juicy eerste beelden van interview met Harry en Meghan

Televisiezender CBS heeft twee trailers online gezet van het langverwachte interview dat Harry en Meghan aan Oprah Winfrey hebben gegeven. Het gesprek dat het paar met de Amerikaanse mediapersoonlijkheid had wordt zondag 7 maart in de Verenigde Staten uitgezonden. Dit meldt Deadline.

Geen vraag wordt vermeden

Nu Harry en Meghan officieel hun taken als senior royals hebben neergelegd, kunnen ze eindelijk vrijuit spreken over de turbulente jaren sinds hun ontmoeting. En dat lijken ze ook zeer openhartig te gaan doen. We horen Oprah zeggen dat tijdens het interview geen enkele vraag verboden terrein is en zien haar onder meer vragen of Meghan in bepaalde situaties er zelf voor koos haar mond te houden, óf dat ze haar mond móest houden van het koningshuis. Ook concludeert ze dat Harry en Meghan een aantal schokkende dingen aan het licht brengen tijdens het gesprek.

Déja vu

Harry vertelt verder openhartig hoe het nu echt voor hem was om zo opgejaagd te worden door de media. “Mijn grootste angst was dat de geschiedenis zich zou herhalen. Ik ben heel erg opgelucht om hier samen met mijn vrouw te zitten en met jou te spreken Oprah,” aldus Harry, die met Meghan te zien is in hun tuin in Montecito terwijl ze elkaars hand vasthouden. “Ik kan me niet voorstellen hoe dat destijds geweest moet zijn geweest voor mijn moeder, die dit allemaal alleen heeft moeten doorstaan. Wij hebben tenminste elkaar nog, zij was alleen. En voor ons was dit proces al loodzwaar.”

Breekpunt

Ook reageert Oprah op een antwoord dat Meghan gaf tijdens het interview, dat nog niet te zien is in de trailer. Maar Oprah’s reactie spreekt boekdelen: “Dus deze situatie was niet te overleven? Dat klinkt wel alsof er op een gegeven moment een ‘breaking point’ is geweest.”

Lees ook
Verklapt de ring van Meghan Markle het geslacht van haar tweede kindje?

Gemengde reacties

De reacties op de vrijgegeven beelden zijn verdeeld. “Amerika verkeert vanwege het coronavirus al een jaar in crisis. Mensen zijn dakloos, werkloos of hebben familieleden verloren. En dan gaan Harry en Meghan vanuit hun riante tuin in Californië klagen over hun koninklijke leven. Sorry, maar dit is zo ontzettend ongepast in deze tijden,” schrijft iemand. Een ander zegt: “Ik kijk ernaar uit om van Harry en Meghan zelf te horen hoe ze alles ervaren hebben. Alles wat we weten is via de media, maar dit is hún verhaal. Ik juich het toe dat ze hun eigen weg zijn ingeslagen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Still