Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rol de rode loper maar uit: Harry en Meghan komen op bezoek in Den Haag

Rol de rode loper maar uit: Harry en Meghan komen op bezoek in Den Haag

Rol de rode loper maar uit: Harry en Meghan komen op bezoek in Den Haag

Morgen is het zover, dan beginnen de Invictus Games. En aangezien de spelen bedacht zijn door prins Harry himself, is het natuurlijk ook vanzelfsprekend dat hij erbij aanwezig is. Samen met Meghan komt Harry daarom naar Nederland. Bijzonder, want hun bezoek aan Den Haag wordt de eerste trip naar Europa sinds hun royal exit. 

Eerste reis sinds afstand van koninklijke titel

Het internationale sportevenement voor militairen die tijdens missies lichamelijk of geestelijk gewond zijn geraakt, is bedacht door Harry, die zelf Afghanistan-veteraan is. De Invictus Games beginnen op zaterdag 16 april en eindigen op 22 april. Vandaag zullen Harry en Meghan dan ook aankomen in Nederland, vertellen ingewijden aan de Daily Mirror.

Ook vertelt een ingewijde dat Meghan erg uitkijkt naar de trip. Het is hun eerste reis buiten de Verenigde Staten, waar ze wonen sinds ze afstand deden van hun koninklijke titels en bijbehorende taken. Of het koppel hun kinderen Archie en Lilibet ook meenemen is nog niet duidelijk. Maar Harry en Meghan zullen in ieder geval wel samen aanwezig zijn bij de aftrap van het toernooi.

Lees ook
Zelfmoordneigingen, racisme en gevangenschap: dít deelden Harry en Meghan in het interview met Oprah

Inclusief cameraploeg

Harry zal het hele toernooi aanwezig zijn, terwijl Meghan waarschijnlijk al eerder weer terugvliegt naar Amerika. Het koppel landt waarschijnlijk vrijdag en zal bij aankomst in Nederland ook gevolgd worden door een cameraploeg van Netflix. Dat heeft te maken met een documentaire, Heart of Invictus, die in de maak is. Daarvoor zullen ze dus ook in Nederland gefilmd worden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, JAN | Beeld: Brunopress