Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Daar is-ie dan: Harry en Meghan showen royal baby voor het eerst aan de buitenwereld

Daar is-ie dan: Harry en Meghan showen royal baby voor het eerst aan de buitenwereld

Daar is-ie dan: Harry en Meghan showen royal baby voor het eerst aan de buitenwereld

Na tijden gissen was het moment maandagmiddag eindelijk daar. In de ochtend van 6 mei zijn Meghan Markle en prins Harry de trotse ouders geworden van een zoon, maar op meer informatie over de royal baby hebben we nog even moeten wachten. Tot nu, want het stel is zojuist met hun pasgeboren spruit voor de camera’s verschenen.

Bij een officieel persmoment treden de kersverse ouders naar buiten en te zien is dat Meghan straalt in een witte jurk. Van hun zoontje zelf vangen we nog maar weinig op, behalve een glimp van het gezichtje. “Het is magisch, het is echt geweldig”, aldus Meghan. “Ik heb de twee beste mannen in de wereld. Hij is heel kalm en hij is echt een droom, het zijn een paar speciale dagen geweest.”

Lees ook
Zó lief: prins Harry deelt videoboodschap na geboorte eerste kindje

Gelijkenis

Maar: op wie lijkt hun zoontje het meest? “Dat zijn we zelf ook nog aan het uitvogelen. Zijn uiterlijk verandert elke dag, dus we moeten het nog afwachten”, zegt Harry erover. Wat duidelijk moge zijn, is dat de kersverse ouders in de wolken zijn door de geboorte van hun zoontje. Ook vinden ze het ouderschap nu al geweldig.

Harry Meghan royal baby

Harry Meghan baby

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Getty