Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gwyneth Paltrow lanceert eigen parfum!

Gwyneth Paltrow lanceert eigen parfum!

Gwyneth Paltrow lanceert eigen parfum!

Actrice Gwyneth Paltrow brengt haar eigen parfum uit, bestaande uit volledig natuurlijke ingrediënten. De blondine bracht eerder al haar eigen huidverzorgingsproducten op de markt, en breidt nu uit met een eigen parfum. 

Natuurlijk en organisch
De 44-jarige actrice lanceerde in 2008 haar eigen lifestyle website, Goop genaamd. Hiervoor schrijft ze wekelijks een nieuwsbrief naar al haar volgers, waarin ze schrijft over zaken als mode, kunst, eten en lifestyle. Onder de paraplu van haar succesvolle website brengt Gwyneth nu ook allerlei verzorgingsproducten uit, die stuk voor stuk alleen maar natuurlijke en organische ingrediënten bevatten.

Edition 01
Het parfum van Gwyneth heet Edition 01. Over de geur vertelt de actrice: “ik ben ontzettend gek op parfum. Geuren laten je reizen in de tijd, naar het verleden of naar de toekomst en je dromen”, aldus Paltrow. Edition 01 is gemaakt voor meiden en jonge vrouwen. “Het is een parfum die niet schadelijk is en dat is voor onze dochters belangrijk”, doet de actrice uit de doeken.

Prijzig
De geur van de succesvolle actrice is helaas niet écht betaalbaar, want om een flesje Edition 01 te bemachtigen moet je 150 euro neertellen. Hierover zegt Gwyneth: “Er wordt vreselijk veel geld verdiend met parfums. Onze marge is normaal, we verdienen er minder op”. Wanneer de geur in de schappen ligt, is nog niet bekend.

 

Bron: RTL

Lees ook: