Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Goed nieuws voor trouwe GTST-fans: deze bekende acteur keert na vijf jaar terug in Meerdijk

Goed nieuws voor trouwe GTST-fans: deze bekende acteur keert na vijf jaar terug in Meerdijk

Goed nieuws voor trouwe GTST-fans: deze bekende acteur keert na vijf jaar terug in Meerdijk

Vandaag werd bekend gemaakt dat acteur Bartho Braat alias Jef terugkeert in de soapserie Goede Tijdens, Slechte Tijden. GTST Fans zijn laaiend enthousiast en hopen ook op een terugkeer van Jessica Harmsen alias Katja Schuurman.

Jef Alberts

Dit jaar zal Braat de rol van Sinterklaas vervullen. De acteur verliet 5 jaar geleden Meerdijk, omdat hij nieuwe dingen wilde doen. Wanneer Jef weer op de buis zal verschijnen is nog niet bekend, maar lang zal het niet op zich laten wachten.

Podcast

In GTST De Podcast bespreken Susan Stam scenarioschrijfster van GTST en Caroline De Bruijn de mogelijke terugkeer van Jessica. De podcast geeft wekelijks een exclusief kijkje achter de schermen van GTST. Elke podcast komt er een castlid en een maker van GTST samen om elkaar de hemd van het lijf te vragen.

Lees ook
Oeh! Actrice Dilan Yurdakul onthult hoeveel geld je verdient met een rol in GTST

In de podcast vertelt Stam dat veel mensen hopen op een terugkeer van Jessica Harmsen. ‘Wie weet, elk jaar komt het met het schrijversteam weer terug: ‘zullen we Jessica teruglaten komen.’  Helemaal nu Julian weer terug in de serie is. We zeggen nooit nooit,’ aldus de scenarioschrijfster. Het is 22 jaar geleden dat Katja Schuurman of beter gezegd Jessica Harmsen in de serie speelde. Voor nu zit Katja nog in haar sabbatical, dus een vroegtijdige terugkeer kunnen we niet verwachten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GTSTclassics (@gtst.classics)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GTSTclassics (@gtst.classics)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws