Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Voormalig ‘GTST’-ster Faye Bezemer open over geaardheid: ‘Ik wil mezelf niet meer verstoppen’

Voormalig ‘GTST’-ster Faye Bezemer open over geaardheid: ‘Ik wil mezelf niet meer verstoppen’

Voormalig ‘GTST’-ster Faye Bezemer open over geaardheid: ‘Ik wil mezelf niet meer verstoppen’

Faye Bezemer werd bij het grote publiek bekend door haar vertolking van de rol van Lana Langeveld in de soapserie ‘GTST’. De 19-jarige actrice heeft nu besloten zich niet langer te verstoppen en geeft duidelijkheid over haar geaardheid. 

Open

Faye laat weten dat ze zowel op mannen als op vrouwen valt. “Ik wil dit voor mezelf naar buiten brengen, zodat ik niet meer het idee heb dat ik een deel van mezelf aan het verstoppen ben. Maar ook voor anderen, om te laten zien dat je gewoon open kan zijn over wie je bent”, aldus de actrice.

Niet echt nodig

Toen ze nog jonger was, had ze het idee dat iedereen op beide geslachten viel. “Toen ik het allemaal een beetje uitgevogeld had, had ik nooit echt de behoefte om ‘uit de kast te komen’, omdat ik heel verliefd ben op en heel gelukkig ben met mijn vriend. Ik dacht dat het dan niet echt nodig was. Maar ik besef me nu dat het juist wel belangrijk is, zeker voor jongeren die tegen hetzelfde aanlopen.”

Lees ook
Is dit hét bewijs dat Nick Sanders na de zomerstop terugkeert in ‘GTST’?

Verstoppen

Door haar recente film over een man (Pohl) die een geheim met zich meedraagt in de vorm van een gewei, wil ze laten zien dat iedereen zichzelf kan zijn. Daarbij is de situatie herkenbaar voor Faye. “Ik heb eigenlijk ook een beetje mijn gewei verstopt. Ik vond het nooit ‘heftig’ genoeg om ‘officieel’ uit de kast te komen, mede omdat ik nog nooit een vriendin heb gehad, maar hierdoor heb ik hetzelfde gedaan als Pohl in de film doet: een deel van mijn identiteit achtergehouden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door Faye Bezemer (@fayebezemer) op

Bron: Story.nl | Beeld: Peter Smulders