Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > GTST-acteur Hugo Metsers heeft nieuwe liefde

GTST-acteur Hugo Metsers heeft nieuwe liefde

GTST-acteur Hugo Metsers heeft nieuwe liefde

Hugo Metsers III, de acteur die in Goede Tijden Slechte Tijden de rol van Marcus Sanders speelt is weer verliefd. De 48-jarige acteur heeft de liefde gevonden bij de 22-jarige July, die hij ontmoette toen hij acteerles aan haar gaf. Hugo en July zijn nu een half jaar aan het daten en volgens Hugo merkt hij nauwelijks iets van het leeftijdsverschil tussen hen.

July nam acteerles bij Hugo, de twee zouden echter pas zijn gaan daten nadat July afgestudeerd was. Hugo vond het wel even spannend om zijn 19-jarige dochter te vertellen over zijn nieuwe relatie aangezien July maar drie jaar ouder is dan zij: ‘Ze wou in het begin wel eventjes de tijd en July nog niet meteen ontmoeten’, vertelde de acteur aan Shownieuws.

Foto: Hollandse-Hoogte.

Twee jaar geleden gingen er ook al geruchten dat Hugo iets had met een studente van hem, iets wat hij lang ontkende en waarover hij later zelf zei: ‘Dat was heel dom, ik was onder invloed’.

Hugo en July wonen inmiddels samen in Amsterdam en zijn oudste dochter heeft haar nu ook ontmoet, over die ontmoeting zei hij: ‘Toen ze elkaar eenmaal ontmoetten, was er helemaal niets aan de hand. Zij gunt het me gewoon.’

Hugo was twee keer eerder getrouwd en heeft in totaal drie kinderen.

Lees ook:

Voormalig GTST-actrice Alexandra Alphenaar is zwanger!

GTST: deze dingen zijn klinkklare onzin

Fajah Lourens showt hoe haar dagelijkse 1250 kcal er uit zien

Bron: rtlnieuws.nl / grazia.nl