Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Déze ‘Grey’s Anatomy’-actrice zal een rol gaan spelen in de ‘Sex and the City’-reboot

Déze ‘Grey’s Anatomy’-actrice zal een rol gaan spelen in de ‘Sex and the City’-reboot

Déze ‘Grey’s Anatomy’-actrice zal een rol gaan spelen in de ‘Sex and the City’-reboot

Kan jij ook niet wachten tot je ‘m kan zien? De reboot van Sex and the City, genaamd And just like that… Helaas zonder Kim ‘Samantha’ Cattrall en Mr. Big, maar mét Aiden en een boel andere leuke acteurs. Waaronder déze oude bekende.

Sex and the City-reboot

Niemand minder dan Sara Ramirez maakt haar opwachting in de nieuwe serie. Je kunt haar kennen van Grey’s Anatomy, waar ze tot en met 2016 de rol van dr. Callie Torres speelde. In And just like that speelt serie een ‘non-binaire, queer stand-up comedian’ genaamd Che Diaz. Che host een podcast waarin Sarah Jessica Parker, Carrie, regelmatig haar opwachting maakt. De Mexicaans-Amerikaanse Sara vertelde vorig jaar dat ze zich identificeert als non-binair.

Progressieve kijk

“Che is een aanwezig iemand met een groot hart, een geweldig gevoel voor humor. Haar progressieve, menselijke kijk op genderrollen heeft haar podcast enorm populair gemaakt”, laat HBO weten in een persbericht.

Lees ook
Carrie’s oude liefde Aiden keert terug in ‘Sex And The City’-reboot

Jennifer Hudson

Eerder al werd bekend dat de cast van de nieuwe versie van Sex and the City een stuk inclusiever wordt dan het origineel. Er zijn in ieder geval drie vaste rollen weggelegd voor vrouwen van kleur. Even werd gefluisterd dat Jennifer Hudson ook terugkeert. “Ik hoop het! Dat zou cool zijn. Ik ben er voor in”, reageerde Jennifer.

De opnames voor And just like that starten dit voorjaar. Er zijn 10 afleveringen van een halfuur in de maak. Het wordt uitgezonden op in ieder geval HBO Max, maar wanneer precies is voorlopig nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sara Ramirez (@therealsararamirez)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sara Ramirez (@therealsararamirez)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: ANP