Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Grease’-ster Olivia Newton John opnieuw getroffen door kanker

‘Grease’-ster Olivia Newton John opnieuw getroffen door kanker

‘Grease’-ster Olivia Newton John opnieuw getroffen door kanker

Actrice en zangeres Olivia Newton-John vecht opnieuw tegen kanker. Dat vertelde ze zondagavond in een interview op de Australische tv.

Lees ook
BBC-presentatrice (40) overlijdt 3 dagen na delen nieuws over terminale ziekte

Terug

Bij het Grease-icoon werd zo’n twintig jaar geleden voor de eerste keer borstkanker geconstateerd. Olivia, die volgende week 70 wordt, overwon de ziekte, maar vorig jaar onthulde ze dat de ziekte was teruggekeerd. Daardoor moest ze haar An Evening With Olivia Newton-John-tour uitstellen.

‘Ik wil winnen’

Vorige maand moest ze twee lezingen annuleren en dat voedde geruchten dat ze opnieuw was getroffen door kanker. Dat blijkt dus zo te zijn. Olivia vertelde dat er opnieuw een tumor bij haar is gevonden, nu onderaan haar rug. Ook vertelde ze dat ze in 2013 is behandeld vanwege uitzaaiingen. “Ik besloot om het voor mezelf te houden”, vertelde ze in de Sunday Night Show. Olivia krijgt nu bestralingen en chemotherapie. Daarnaast gebruikt ze medicinale marihuana om haar pijn te verlichten. De wiet wordt geteeld door haar echtgenoot John Easterling. “Het gaat eigenlijk best goed”, aldus Olivia. “Ik geloof dat ik wil winnen en dat is mijn doel.”

Boek

Het nieuws over haar strijd tegen kanker komt aan de vooravond van de release van haar memoires Don’t Stop Believin’, waarin ze ook vertelt over haar strijd tegen de ziekte. “Kanker is iets waar ik de rest van mijn lange leven rekening mee moet houden”, schrijft ze in het boek.

Olivia (rechts) afgelopen februari:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Grease