Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gouden plaat voor Nielson!

Gouden plaat voor Nielson!

Gouden plaat voor Nielson!

Afgelopen jaar bracht Nielson totaal onaangekondigd een nieuw album uit, wat voor veel verrassing en blijdschap bij zijn fans zorgde. Het uitbrengen van het album Weet Je Wat Het Is was echter een goede zet van de zanger, want vandaag heeft Nielson er een gouden plaat voor in ontvangst mogen nemen. Congratulations!

Nielson was te gast bij Radio 538, bij dj’s Coen en Sander. Hier kreeg de Dordrechtse zanger te horen dat zijn plaat meer dan 20.000 keer over de toonbank is gegaan, wat in Nederland gelijk staat aan een Gouden Plaat. En die mochten de twee radio dj’s vandaag aan hem overhandigen.

Nielson werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan talentenjacht De Beste Singer/Songwriter Van Nederland van de VARA, BNN en 3FM in 2012. Hij won de wedstrijd niet, maar scoorde wel een hit met zijn nummer Beauty en de brains. Met Sexy Als Ik Dans brak Nielson in 2015 ook door in België.

Lieve lieve mensen duizend maal dank voor het kopen/downloaden/streamen van mijn album ” Weet Je Wat Het Is ” want hij is GOUD!!! Nooit eerder meegemaakt dat een album goud ging en ik gloei van trots. Het maken van dit album, waarop ik mocht samenwerken met mijn helden Guus Meeuwis, Paul de Munnik en Jiggy Dje, was al een top periode voor mij en nu gaat hij ook nog met een gouden stempel de boeken in. Gelukkiger kunnen jullie me niet maken. Een hele dikke shoutout naar mijn mannen Matthijs de Ronden, Don Zwaaneveld, Lodewijk Martens & Remco de Ruiter. Allemaal keihard voor gewerkt. Nu weer door, want er komen te gekke nieuwe dingen aan en vooral vet veel nieuwe muziek. Dat beloof ik jullie! 🙏🏻 Liefde ❤ PS: Extra bijzonder dat radiovrienden Coen en Sander hem aan me uitreikten vandaag. Dank voor jullie support en enthousiasme!

A post shared by Nielson (@nielsonmusic) on

 

Bron: Privé

Lees ook: