Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zanger gevallen voor schoonheidsspecialist? ‘Gordon verliefd op 29 jaar jongere knapperd’

Zanger gevallen voor schoonheidsspecialist? ‘Gordon verliefd op 29 jaar jongere knapperd’

Zanger gevallen voor schoonheidsspecialist? ‘Gordon verliefd op 29 jaar jongere knapperd’

Gordon staat aan het begin van een groots, nieuw en spannend avontuur: in september verhuist hij naar Dubai, waar hij een nieuw leven op wil bouwen na een roerige periode. Natuurlijk gaat hondje Toto met hem mee, maar wellicht krijgt hij ook menselijk gezelschap in zijn nieuwe onderkomen. De zanger – die wel in Nederland blijft werken en op en neer gaat vliegen – zou namelijk een nieuwe liefde hebben. Déze 29 jaar jongere knapperd zou zijn hart sneller doen kloppen…

Zelf verklapt

Gordon lijkt het nieuws deels zelf verklapt te hebben. De man in kwestie is de 24-jarige Jeffrey de Visser, zo meldt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker gisteravond in Shownieuws. Oplettende volgers hebben namelijk de tip gedeeld dat Gordon en de desbetreffende man – een goddelijk knappe donkerharige vent met ogen om in te verdrinken – wel érg vaak op dezelfde locatie aanwezig zijn.

Toeval?

Waarschijnlijk dus niet. Niet alleen delen ze een kiekje in de villa waar Sylvie Meis haar jawoord gaf in Florence, maar ook in Venetië. Aan de foto’s kun je zien dat ze niet alleen op vakantie waren: er staan bijvoorbeeld twee glazen op tafel. En eh, ‘iemand’ moet toch steeds die foto’s maken… Verder zouden de twee nog samen in Scheveningen gespot zijn in een restaurant. Hoewel zijn manager geen uitspraken meer wil doen over het privéleven van de zanger, gaf ze wel toe dat Gordon en Jeffrey elkaar kennen.

Lees ook
Gordon verkoopt villa eindelijk na meerdere pogingen: zó ziet het ‘paleis’ er vanbinnen uit

Wie is de vermeende nieuwe vlam van Gordon?

Maar wie is Jeffrey dan eigenlijk? Nou, de beste man komt uit Den Haag, studeert momenteel en heeft een opleiding tot schoonheidsspecialist gedaan. Ook zou hij op dít moment op weg zijn naar Zuid-Afrika, wat we toch wel zo’n betje Gordon’s tweede thuis kunnen noemen. Eén en één is twee?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jeffrey de Visser (@jeffreydevisser)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jeffrey de Visser (@jeffreydevisser)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Bron: STORY | Beeld: BrunoPress