Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gordon is klaar met coronakritiek van Tim Douwsma: ‘Vent, houd op met verspreiden van dit soort onzinnige berichten’

Gordon is klaar met coronakritiek van Tim Douwsma: ‘Vent, houd op met verspreiden van dit soort onzinnige berichten’

Gordon is klaar met coronakritiek van Tim Douwsma: ‘Vent, houd op met verspreiden van dit soort onzinnige berichten’

Gordon schuift zijn ongezouten mening niet onder stoelen of banken. Ook over het coronabeleid van het kabinet heeft hij een duidelijke mening, al is Gordon zelf wel pro-vaccinaties. De zanger betreurt dat er een strenge lockdown in Nederland is, laat hij weten op Instagram. Gordon haalt vervolgens in een reactie uit naar Tim Douwsma, die zelf fel tegen de coronamaatregelen is. 

Gordon is teleurgesteld

Gordon deelt graag zijn mening op sociale media. De zanger liet eerder al weten boos te zijn op ongevaccineerden. Hij laat nu ook zijn ongenoegen blijken nu er een strengere lockdown in Nederland is ingevoerd. Hoewel de zanger zelf vertoeft in Dubai, heeft hij wel drie horecazaken in Nederland. Deze moeten helaas ook de deuren sluiten. Gordon laat op Instagram weten dat hij teleurgesteld en verdrietig is.

“Omdat we als horeca, entertainment, cultuur en sport helemaal kapot gemaakt zijn door het falende beleid van onze overheid. Moeten ze niet even bellen met de ruler van Dubai en misschien ideeën uitwisselen hoe we dit hadden kunnen voorkomen en hoe het kan dat hier alles doordraait en er nauwelijks of geen besmettingen zijn? Ook op zwart omdat ik meehuil met al mijn collega’s die ook hun centen dromen en idealen in rook zien opgaan”, schrijft hij geëmotioneerd.

Lees ook
Gordon reageert op mogelijke samenwerking met Geer: ‘Ik stik nog liever in een oliebol’

Gordon klaar met Tim Douwsma

Zanger Tim Douwsma, die zelf fel tegen de coronamaatregelen en coronavaccins is, besloot op Gordon te reageren. “Maar je weet toch wel dat vaccineren niet betekend dat je niet besmet en niet door kunt geven en niet ziek kunt worden toch? Kijk gibraltar kijk Portugal. Ik wens je verder heel veel sterkte 🙏🏻.”

Het bericht van Tim schoot bij Gordon in het verkeerde keelgat. “Ik heb me al die tijd ingehouden, maar vent houd op met verspreiden van dit soort onzinnige berichten en zet die spuit in je arm!”, reageert Gordon geïrriteerd. In de comments zijn de meningen van volgers verdeeld. Sommige volgers kiezen de kant van Tim, anderen zijn blij dat Gordon zich uitspreekt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress