Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Glennis Grace en zoon treden samen op: ‘Everything’s gonna be alright’

Glennis Grace en zoon treden samen op: ‘Everything’s gonna be alright’

Glennis Grace en zoon treden samen op: ‘Everything’s gonna be alright’

Glennis Grace (43) en haar 15-jarige zoon Anthony hebben een zware periode achter de rug vanwege de Jumbo-rel. Nu zijn ze weer samen in het openbaar gespot.

Optreden Glennis Grace

Glennis Grace pakt de draad langzaam weer op na het Jumbo-incident. Deze week werd ze samen met zoon Anthony op het podium gespot, ze zongen samen een nummer tijdens een optreden van Glennis. Opvallend is dat ze het nummer ‘Everything’s gonna be alright’ van Bob Marley zongen. Dit lijkt een verwijzing te zijn naar het supermarktincident waar de twee bij betrokken waren een aantal weken terug. Allebei hebben ze hiervoor in de cel gezeten.

De tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Lees ook
Do is de ‘vervanger’ van Glennis Grace bij Beste Zangers Live: ‘Het is vooral verdrietig’

Supermarktincident

Het is je vast niet ontgaan. Bij de Jumbo op de Westenmarkt in de Amsterdamse Jordaan vond een incident plaats met de 43-jarige zangeres. Duw- en trekwerk zou hierbij van toepassing zijn geweest. Glennis werd aangehouden en vertoefde een aantal nachten in de cel.

Nadat de 15-jarige zoon van Glennis gewond thuis was gekomen uit de supermarkt, wilde de zangeres het personeel aanspreken. Vervolgens onstond er ruzie. Een winkelmedewerker zou beweerd hebben dat Glennis zou hebben geslagen, geschopt en geduwd. Glennis’ advocaat geeft aan dat ze de medewerker geduwd heeft, maar dat ze de verdere beschuldigingen niet herkent.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress