Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Glennis Grace komt voor zichzelf op en reageert op haatreactie onder video

Glennis Grace komt voor zichzelf op en reageert op haatreactie onder video

Glennis Grace komt voor zichzelf op en reageert op haatreactie onder video

Glennis Grace laat niet meer met zich sollen en komt voor zichzelf op wanneer er een heftige reactie onder haar Instagram-video verschijnt. De zangeres plaatste op haar Instagram een filmpje van zichzelf bij een optreden in België en iemand liet een niet zo’n hele nette comment achter…

Haatreactie

“Dankjulliewel Antwerpen voor deze fantastische avond”, schrijft ze erbij. Er vallen vervolgens veel lieve reacties te lezen die Glennis supporter, maar één reactie springt eruit. Glennis wordt een ernstige ziekte toegewenst en wordt er gezegd dat zij het oudste vak ter wereld uitoefent.

Reactie van Glennis

De zangeres laat weten niet van zulke taal gediend te zijn en waar sommige BN’ers de reactie onopgemerkt voorbij zouden laten gaan, laat Glennis wél een reactie achter. Ze reageert met een ‘peace’-teken en schrijft netjes: “Nou, zit ook geen woord Frans bij, he?”

De tekst gaat verder onder de video. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace)

Lees ook:
Glennis Grace gedagvaard voor geweld en mishandeling vanwege supermarkt-incident

Supermarktincident

Grace werd half februari aangehouden nadat ze verhaal was gaan halen in de supermarkt omdat haar zoon er zou zijn aangevallen. Ze zou verschillende medewerkers hebben mishandeld. Begin april maakte de zangeres voor het eerst uitgebreid haar excuses voor het geweldsincident. Ze stelde toen dat ze had gehandeld uit moedersinstinct en emotie, terwijl ze beter tot tien had kunnen tellen.

Sinds dit supermarktincident heeft Glennis met veel kritiek, nare reacties en afzeggingen van optredens te maken gehad. Zo mocht ze niet meer optreden bij de show van Fred van Leer en hebben ook de Ladies of Soul hun concerten afgeblazen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram