Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Glennis Grace over collega Anouk: ‘We zijn natuurlijk ook een beetje dezelfde types’

Glennis Grace over collega Anouk: ‘We zijn natuurlijk ook een beetje dezelfde types’

Glennis Grace over collega Anouk: ‘We zijn natuurlijk ook een beetje dezelfde types’

Glennis Grace is de nieuwste aanwinst van The Voice of Holland en is in het nieuwe seizoen voor het eerst te zien in een rode stoel. Aangezien Anouk ook een coach van de Voice is, verwachtten kijkers dat er veel spanning tussen de twee zou zijn. Maar niets is minder waar, want de dames kunnen het juist ontzettend goed met elkaar vinden.

Klik

Zangeres Glennis had – in tegenstelling tot de mensen thuis – wel verwacht dat ze goed zou klikken met Anouk. “We zijn natuurlijk ook een beetje dezelfde types”, zegt Glennis. De dames dragen inderdaad allebei het hart op de tong. En dát zou juist volgens kijkers het ingrediënt zijn voor een fikse ruzie. Maar ze zitten er blijkbaar naast, want Glennis onthult: “In een korte tijd ben ik heel gek op haar geworden”. “Anouk en ik, dat werkt wel”, sluit de zangeres af.

Botsen

We hoeven dit seizoen dus geen spectaculaire beelden van bonje tussen de dames te verwachten. “Ik weet dat veel mensen verwachten dat wij gaan clashen – of ze hopen het – dus misschien moet ik toch nog iets verzinnen zodat Anouk en ik elkaar in de haren vliegen”, vertelt Glennis lachend. Maar saai gaat het niet worden verzekert Glennis.

Lees ook
Spanningen tussen de coaches: hebben Glennis Grace en Anouk nu al ruzie?

Warme band

Met coaches Ali B en Waylon heeft de zangeres ook een warme band. Zo vertelt ze: “Ik ben al jaren goed met ze, maar zoals ze me hebben opgevangen in The Voice is echt geweldig”. “Echt, ik ben nog nooit zo respectvol behandeld door collega’s. En ik meen het hè, ik hang geen lulverhaal op. Ik zou je graag wat smeuïge verhalen willen vertellen, maar die zijn er gewoon nog niet”, zegt Glennis vol lof.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress