Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fred van Leer schrapt Glennis Grace van line-up op evenement: zangeres ‘in tranen’

Fred van Leer schrapt Glennis Grace van line-up op evenement: zangeres ‘in tranen’

Fred van Leer schrapt Glennis Grace van line-up op evenement: zangeres ‘in tranen’

Vrijdag werd bekend dat Fred van Leer Glennis Grace van de line-up van zijn evenement Fred & Friends heeft gehaald. In Shownieuws wordt verteld dat Glennis hier heel veel moeite mee zou hebben. 

Line-up Fred & Friends

Glennis Grace en Fred van Leer waren ooit beste vrienden, maar daar lijkt een einde aan zijn gekomen. De Amsterdamse zangeres is namelijk niet meer welkom bij de shows van Fred in Ahoy. Voor Glennis is dat een bittere pil om te slikken.

Fred & Friends Glennis zou op 17 en 18 juni op het podium staan bij de shows van voormalig goede vriend Fred van Leer. Na een grootse aankondiging op het YouTube-kanaal van Fred, mocht het voor de zangeres niet baten en werd ze van de line-up geschrapt.

Tranen

Shownieuws-deskundige Ronald Molendijk heeft met Glennis hierover gesproken. Hij vertelde: “Ik spreek haar niet elke week, maar we hebben weleens contact.” Hij laat aan de Shownieuws-tafel weten niet blij te zijn met de ‘cancelcultuur‘ die momenteel heerst. “(…) Ze zei dat ze helemaal naar de kloten is, ze was haar tranen aan de telefoon aan het verbijten.”

Het is niet voor het eerst dat Glennis wordt gecanceld bij optredens sinds haar betrokkenheid bij de Jumbo-rel. Ook bij Beste zangers Live zal de Amsterdamse niet meer optreden. Do zal haar vervangen in de shows.

“Pijnlijke keuze”

Glennis Grace “betreurde” de keuze van Beste Zangers Live om haar uit de line-up te schrappen, liet haar management aan RTL Boulevard weten. “Dat juist het tv-programma dat zorgde voor een doorbraak in haar carrière haar optreden annuleert, vindt de zangeres erg pijnlijk”, liet het management van de zangeres tot slot aan RTL Boulevard weten.

Lees ook:
Glennis Grace gedagvaard voor geweld en mishandeling vanwege supermarkt-incident

Supermarktincident

Grace werd half februari aangehouden nadat ze verhaal was gaan halen in de supermarkt omdat haar zoon er zou zijn aangevallen. Ze zou verschillende medewerkers hebben mishandeld. Begin april maakte de zangeres voor het eerst uitgebreid haar excuses voor het geweldsincident. Ze stelde toen dat ze had gehandeld uit moedersinstinct en emotie, terwijl ze beter tot tien had kunnen tellen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, Shownieuws | Beeld: Brunopress