Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Glennis Grace heeft geleerd van Jumbo-incident: ‘Falen hoort bij het leven’

Glennis Grace heeft geleerd van Jumbo-incident: ‘Falen hoort bij het leven’

Glennis Grace heeft geleerd van Jumbo-incident: ‘Falen hoort bij het leven’

Glennis Grace (43) deelde een aantal dagen geleden een excuusvideo op haar Instagram. Ze laat weer meer van zichzelf horen na het Jumbo-incident. De zangeres deelt een foto op haar Instagram stories met daarbij een inspirerende quote. Het lijkt erop dat ze hiermee wilt aangeven hoe ze zich op het moment voelt.

Het bericht

Het is niet veel tekst wat Glennis deelt. Op haar Instagram heeft ze namelijk alleen een afbeelding gedeeld met de volgende tekst: ‘Falen hoort bij het leven. Als je niet faalt, leer je niet. Als je niet leert, verander je nooit. Schrijf ‘ja’ als je het ermee eens bent’. Zou Glennis hiermee aangeven dat ze heeft geleerd van het incident?

Tekst Glennis Grace

Opgepakt na geweldsincident

Eerder werd de zangeres opgepakt vanwege een geweldsincident in een supermarkt in Amsterdam waarbij zij betrokken was. Het zou begonnen zijn aan de hand van een ruzie die ontstaan zou zijn tussen de 15-jarige zoon van Glennis en medewerkers van de supermarkt. Later die dag is moeder Glennis met een groep verhaal gaan halen bij de supermarkt. Dit is flink uit de hand gelopen waardoor de zangeres is opgepakt voor mishandeling en bedreiging.

Lees ook
Ladies of Soul reageren op geweldsincident Glennis Grace: ‘We hopen dat ze er weer bij is’

Glennis laat weer van zich horen

Het heeft een tijdje geduurd voordat Glennis weer van zich liet horen. Dit gebeurde welliswaar op 1 april. Ze deelde een video op haar Instagram waarin ze haar excuses aanbood aan de supermarktmedewerkers en ‘iedereen die erbij betrokken is geraakt’, verder vertelt ze het volgende.

“Ik heb me teruggetrokken met mijn kind, met de mensen om mij heen, ik heb veel gepraat, veel nagedacht hoe ik dit anders had kunnen aanpakken. En sowieso, misschien wel andere dingen die in mijn leven spelen. Dus ja, wat ik hiervan geleerd heb, is niet te handelen vanuit emotie. Dat is wat ik mijn zoon ook wil meebrengen. Ook met hem heb ik de nodige gesprekken. Ik houd hem op dit moment heel dicht bij me en heel strak. En natuurlijk moet ik ook rekening houden, zoals iedere moeder, dat ik te maken heb met een puber van vijftien. Dit is ook de reden dat ik nog niets van me had laten horen, omdat ik nu weet hoe ik kan reageren en dat dat vaak te impulsief is. Dat heb ik nu in ieder geval geleerd. En dank jullie wel voor jullie geduld.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress