Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Glennis Grace bij eerste concert sinds Jumbo-incident: ‘Ik ben met mijn haren door de modder heen gesleurd’

Glennis Grace bij eerste concert sinds Jumbo-incident: ‘Ik ben met mijn haren door de modder heen gesleurd’

Glennis Grace bij eerste concert sinds Jumbo-incident: ‘Ik ben met mijn haren door de modder heen gesleurd’

Zangeres Glennis Grace (43) heeft donderdag voor het eerst sinds het Jumbo-incident weer opgetreden. Bij het optreden in Venlo sprak Glennis het publiek toe over de gebeurtenis in de supermarkt eerder dit jaar. Daar is een filmpje van te zien bij Shownieuws. 

Nog niet verwerkt

De zangeres benoemt, in een boodschap die ze van tevoren heeft opgenomen, dat ze het lastig heeft gehad. “Als vrienden aan mij vragen hoe het met mij gaat, dan merk ik dat ik nog niet echt heb verwerkt wat er de afgelopen tijd is gebeurd. Ik ben de laatste maanden werkelijk met mijn haren door de modder heen gesleurd”, zegt Glennis.

Lees ook
Edsilia Rombley over Glennis Grace: ‘Maar één keer gezien in de afgelopen zes weken’

Verkeerd gedaan

Verder spreekt ze van ‘duizenden donkere berichten’ die zij na de Jumbo-rel heeft ontvangen. Op 12 februari werd Glennis aangehouden nadat ze in een Jumbo in Amsterdam verhaal kwam halen. Haar zoon zou aangevallen zijn nadat hij een elektronische sigaret opstak in de winkel en daarop aangesproken werd. Glennis, haar zoon en een vriend van de familie werden aangehouden, aangezien het verhaal halen uitdraaide op duw- en trekwerk.

Begin april bood de zangeres haar excuses aan in een video op Instagram. Bij het optreden in Venlo herhaalde ze dat ze in februari iets verkeerds heeft gedaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: De Telegraaf | Beeld: BrunoPress