Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít is het nieuwe leventje van voormalig GTST-ster Gigi Ravelli

Dít is het nieuwe leventje van voormalig GTST-ster Gigi Ravelli

Dít is het nieuwe leventje van voormalig GTST-ster Gigi Ravelli

Voormalig GTST-ster Gigi Ravelli (39) heeft afgelopen tijd haar miljoenenpand – waar ze samen met haar rijke echtgenoot gaat wonen – nog voor kapitalen laten verbouwen. Het Amsterdamse paleis is inmiddels klaar. Maar is het eigenlijk wel allemaal zo rozengeur en maneschijn?

Droompaleis

Geduld is een schone zaak! Dat is wel gebleken. Drie jaar lang afvalcontainers en werklieden over de vloer, maar dan heb je ook wat. Het Amsterdamse paleis aan het Vondelpark waar Gigi samen met haar steenrijke echtgenoot Roger Hodenius (49) gaat wonen is af. En een paleis moet het zeker wel zijn, want Gigi en Roger hebben het pand destijds voor ongeveer vijftien miljoen euro gekocht en daarna dus ook nog compleet verbouwd. Het is de droom van iedere jetsetdame in Amsterdam. Maar in Gigi haar geval wordt er ook geconcludeerd dat het paleis voor haar dient als gouden kooi.

Lees ook
Jada Borsato heeft een rol in GTST: ‘Super blij dat ik het eindelijk mag delen’

Leven uit de schijnwerpers

In 2014 koos Gigi Ravelli voor een leven met Roger. Maar dit betekende ook, een leven in de anonimiteit, ver weg van alle showbizz. Dat was destijds ook de reden van haar vertrek in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Zeven jaar lang speelde zij in deze soapserie de rol van Lorena Gonzalez. Deze rol eindigde voor de soapster met een scène die bijna ter plekke bedacht leek. Niet lang daarna gaf Gigi aan dat ze ook ging stoppen met het presenteren van het programma Campinglife. Dit was een grote teleurstelling voor de kijkers, want die waren groot fan van haar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress