Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gigi Hadid na maandenlang ‘verstoppen’ op landgoed: ‘Dit is mijn babybuik, jongens’

Gigi Hadid na maandenlang ‘verstoppen’ op landgoed: ‘Dit is mijn babybuik, jongens’

Gigi Hadid na maandenlang ‘verstoppen’ op landgoed: ‘Dit is mijn babybuik, jongens’

Kylie Jenner was een ster in het verbergen van haar zwangerschap en babybump, Anna Kournikova zet achter elkaar kinderen op de wereld zonder dat iemand het doorheeft en het was het half-Nederlandse topmodel Gigi Hadid ook bíjna gelukt om met de verrassing van de eeuw te komen. Helaas lekte toch uit dat ze zwanger was, maar desondanks hield ze haar groeiende buik angstvallig verstopt voor de buitenwereld. Tot nu.

Babybuik Gigi Hadid

Tijdens een Instagram Live-sessie over een nieuwe samenwerking met V Magazine, dat Gigi de regie gaf over een speciale uitgave vol kunst, toonde het topmodel geheel onverwachts haar groeiende babybuik. En da’s ff wennen als je iemand nog helemaal niet zwanger hebt gezien. Volgers werden geconfronteerd met een bump van ogenschijnlijk zeker dertig weken.

‘Van de voorkant zie ik er hetzelfde uit’

Gigi reageerde in de video onder meer op de vraag of ze haar zwangerschap met kledingstukken probeert te verhullen. “Ik heb de laatste tijd vaak gehoord dat ik er helemaal niet zwanger uitzie in bepaalde kleding die ik draag. Maar dat komt omdat ik er van de voorkant nog best wel hetzelfde uitzie. Bekijk je me echter van de zijkant, dan zie je dit!,” aldus Gigi, wijzend op haar buik. “Dat ziet er heel anders uit, niet waar?”

Buik niet op aanvraag in beeld

“Ik probeer helemaal niets te verbergen, maar laat pas iets zien als ik daar klaar voor ben en niet omdat daar om gevraagd wordt. Ik ben ontzettend gelukkig en trots om dit mee te mogen maken en dat met mijn familie en vrienden te delen. Als ik dat met anderen wil delen, dan merken jullie dat vanzelf wel. Ik ben in elk geval heel dankbaar voor alle lieve berichten die ik de afgelopen tijd van jullie gekregen heb.”

Lees ook
Beautygloss’ Mascha steekt zwangeren hart onder de riem: ‘Schrik niet van mijn verhaal’

Zayn en Gigi

Wanneer Gigi en voormalig One Direction-zanger Zayn hun eerste kindje zullen verwelkomen, is niet bekend. Afgelopen mei bevestigde het model geruchten over de zwangerschap. Ze liet weten te balen, omdat ze het nieuws graag op een eigen gekozen moment en manier naar buiten had willen brengen. Zayn en Gigi, dochter van de Nederlandse Yolanda Hadid, hebben sinds november 2015 een knipperlichtrelatie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

GIGI JOURNAL Part II / show & tell 🙂 Available on select newsstands starting TODAY! Link in bio to order online! @vmagazine

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❣️?

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress