Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gigi en Bella Hadid bezoeken hun familie in Amsterdam

Gigi en Bella Hadid bezoeken hun familie in Amsterdam

Gigi en Bella Hadid bezoeken hun familie in Amsterdam

De Half-Nederlandse zussen stonden woensdagavond nog op de catwalk van de Victoria’s Secret Fashionshow in Parijs waarbij het voor Bella Hadid de allereerste keer was. Ze liep er zelfs haar ex-vriendje Abel van The Weeknd tegen het lijf, en de eerste ontmoeting na hun breuk kon niet schattiger geweest zijn. De zusjes vierden hun succes samen met hun familie op de after-party waarna ze allemaal de trein namen naar hun favoriete plekje in de wereld, namelijk Amsterdam.

Door het grote succes van de meisjes in de Verenigde Staten, zouden we bijna vergeten dat ze wel degelijk roots hebben in ons kleine landje. Gigi en Bella zijn de dochters van de Nederlandse Yolanda Foster en multimiljonair landgoedmagnaat Mohamed Hadid, maar werden beide geboren in Amerika. Toch hebben ze nog familie in Nederland wonen, die ze maar al te graag een bezoekje brengen na hun grote succes tijdens de Victoria’s Secret modeshow.

“Heb de trein naar Amsterdam genomen om mijn meest favoriete persoon op de hele wereld te verrassen!!! Mijn oma!!!”, schrijft Bella bij de foto. Haar oudere zus Gigi plaatste jammer genoeg geen bewijs op social media, maar ze verschijnt wel in de kiekjes die haar moeder Yolanda deelde. “Onderweg naar onze favoriete bestemming met de trein… #Amsterdam #Home #Family”, schreef ze bij een foto waarop zijzelf en haar 2 dochters te zien waren.

❤️To our favorite destination by train…….. #Amsterdam #Home #Family

Een foto die is geplaatst door YOLANDA (@yolanda.hadid) op

❤️We surprised the one and only Queen of our family…… #MyMamma #Oma #MVP #PreciousMoment #Holland

Een foto die is geplaatst door YOLANDA (@yolanda.hadid) op

Lees ook: