Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Giel Beelen stopt tijdelijk met radio maken: ‘Ik ga rondreizen en helemaal in het nu leven’

Giel Beelen stopt tijdelijk met radio maken: ‘Ik ga rondreizen en helemaal in het nu leven’

Giel Beelen stopt tijdelijk met radio maken: ‘Ik ga rondreizen en helemaal in het nu leven’

Giel Beelen stopt volgend jaar tijdelijk met radio maken. De dj laat maandag op Instagram weten dat hij in plaats daarvan “de wereld gaat rondreizen en helemaal in het nu gaat leven”. Zijn werkgever BNNVARA bevestigt dat Beelen inderdaad in 2023 stopt bij NPO Radio 2.

De wereld rondreizen

“IK STOP ERMEE”, begint Beelen zijn verhaal. “Samen met mijn grote liefde @floorjoustra ga ik in 2023 de wereld rondreizen en helemaal in het nu leven. Ontzettend spannend en we hebben er onwijs veel zin in”, laat hij weten over de plannen van hem en zijn vriendin.

Giel schrijft dat hij op zoek gaat naar wie hij écht is. “Ik heb het er in mijn podcast KUKURU vaak over; Wie ben je in essentie? Wie ben je zonder je werk, of zelfs zonder je naam? Wie ben ik zonder het mannetje van de radio te zijn? Voor het eerst in 25 jaar geen radio maken 😬”

Het contract van Giel Beelen bij NPO Radio 2 liep tot in 2023 door, maar de dj heeft het einde ervan in overleg vervroegd. “Ik dank @omroepbnnvara en de @npo.nl dat ze mij het vertrouwen hebben gegeven dat we in de toekomst vast nog mooie dingen gaan maken…maar volgend jaar dus ff niet”, aldus Beelen.

Lees ook
Bibi Breijman geniet van welverdiende vakantie met gezin

Even slikken

Wat de 45-jarige dj volgend jaar gaat doen is nog niet bekend. “We laten ons inspireren, meevoeren en raken. We gaan het leven ervaren en nemen je mee.”

Arjan Penders, Manager Radio bij BNNVARA laat weten dat ze “even moesten slikken” toen Beelen zijn plannen deelde. “We wilden graag met hem door, maar we snappen heel goed dat hij voor dit grote avontuur gaat. En we gaan graag, wanneer hij weer beschikbaar is, met hem om de tafel zitten om nieuwe plannen te maken.” Wie zijn slot gaat overnemen, is nog niet bekend.

Bekijk hieronder de Instagram-post van Giel:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels)

Bron: ANP | Beeld: Brunopress