Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gianni onthult hoe het er écht aan toegaat achter de schermen bij ‘Temptation Island’

Gianni onthult hoe het er écht aan toegaat achter de schermen bij ‘Temptation Island’

Gianni onthult hoe het er écht aan toegaat achter de schermen bij ‘Temptation Island’

Het ‘Temptation Island’-avontuur van Gianni en Melissa mag dan misschien van korte duur zijn geweest, het weerhoudt de twee er niet van om uit de school klappen over het programma. In een interview in ‘De Limburger’ vertelt Gianni hoe het er achter de schermen echt aan toegaat. “Bijna alles blijkt verdraaid.”

Gianni en Melissa ‘Temptation Island’

Het koppel dat werd weggestuurd wegens het meesmokkelen van mobiele telefoons, vertelt nu hun kant van het verhaal. Gianni houdt voet bij stuk en stelt dat hij zijn smartphone helemaal niet bij zich had. “Ik heb volgehouden dat ik geen telefoon op zak had en dat ik niet heb gebeld”, zegt hij tegen het regionale dagblad. “Dat zeg ik nu nog een keer.”

Akkefietje

Ook is de ruzie met presentator Rick Brandsteder anders verlopen volgens Gianni. “De opnames moesten een paar keer opnieuw omdat ik gedoe kreeg met Rick. Die deed de dagen daarvoor altijd heel chill, maar ging nu opeens een grote mond opzetten.”

Fijne tijd

Ondanks alles heeft Gianni toch een leuke tijd gehad in de villa. “Ik vond het prachtig in de villa, maar was vooral bezig met alles eromheen”, geeft hij toe. “De acht verleidsters zag ik natuurlijk wel, maar ik had meer oog voor de productie, voor hoe de cameramensen te werk gingen en dat soort dingen.”

Lees ook
Melissa uit ‘Temptation Island’ deed eerder al mee aan dít televisieprogramma

Onderschat

Wel had hij onderschat hoe overtuigend de verleidsters zijn. “Ik vermoedde al dat er veel gefeest werd, maar wist ook wel dat ik niet een van die jongens zou zijn die de fout in ging. Toch zijn die meiden er echt goed in om je gek te maken.” Als er ’s avonds alcohol in het spel is, wordt het volgens de Temptation Island-kandidaat dan ook lastiger. “Vooral als de alcohol ‘s avonds rijkelijk vloeit, wordt het gevaarlijk. Dan moet je wel opletten met wat je doet. Ik trok dan gewoon mijn eigen plan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: RTL