Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gezinsuitbreiding voor Gordon: zanger verwelkomt tweede hondje Rocco

Gezinsuitbreiding voor Gordon: zanger verwelkomt tweede hondje Rocco

Gezinsuitbreiding voor Gordon: zanger verwelkomt tweede hondje Rocco

Dit jaar kreeg Gordon (53) hondje Toto, voor de zanger was dit een van de hoogtepunten van zijn jaar. Nog net voor het nieuwe jaar begint, is er weer gezinsuitbreiding voor Gordon. De zanger verwelkomt een tweede hondje, genaamd Rocco.

Hondje Rocco

Dat Gordon helemaal gek is van zijn hondje Toto, dat wisten we al. Toto is dan ook samen met de zanger verhuisd naar Dubai. Gordon neemt de kleine Franse bulldog overal mee naar toe.. De hond heeft zelfs een eigen Instagram-pagina, genaamd @toto_fromgordon.

Vandaag toont Gordon vol trots zijn nieuwe ‘baby’ op Instagram. “Gezinsuitbreiding! Hier is ROCCO!!”, schrijft hij bij een foto van een donkergrijze Franse bulldog. Hoe hij bij de naam Rocco kwam? “Vernoemd naar de Italiaanse pornoster Rocco Sifreddi hahahhaha zo leuk!!”, zegt hij grappend.

Lees ook
Gordon reageert op mogelijke samenwerking met Geer: ‘Ik stik nog liever in een oliebol’

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Toto en Rocco

Gordon laat in zijn Stories zien hoe broertjes Toto en Rocco elkaar ontmoeten. Beide hondjes moeten even wennen, maar Toto lijkt al gauw blij te zijn met zijn nieuwe speelkameraad.

Volgers zijn ook helemaal enthousiast over de nieuwe hond. “Schatje zeg ❤️”, reageert Lieke van Lexmond. “Fantastisch wat een geluk om bij jullie te mogen wonen heel veel geluk en plezier saampjes❤️❤️” en “Wat een schatje en wat zal Toto het leuk vinden met Rocco😍”, schrijven volgers. 

hondje Rocco

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, still Instagram