Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Langverwachte ‘gezinsuitbreiding’ Miljuschka eindelijk daar: ‘Verliefd op onze nieuwe baby’

Langverwachte ‘gezinsuitbreiding’ Miljuschka eindelijk daar: ‘Verliefd op onze nieuwe baby’

Langverwachte ‘gezinsuitbreiding’ Miljuschka eindelijk daar: ‘Verliefd op onze nieuwe baby’

Miljuschka Witzenhausen (35) kondigde het onlangs al aan in haar column voor Flair: nu de zomervakantie volop aan de gang is, heeft ze eindelijk tijd voor het vinden van een nieuw gezinslid dat zij en haar gezin al zo lang willen. De tv-kok heeft niet stilgezeten en haar missie is dan ook volbracht. Binnenkort komt de kleine Bo bij hen wonen.

Nieuw gezinslid Miljuschka

Op Instagram deelt Miljuschka een foto van de nieuwe aanwinst. “Verliefd op onze nieuwe baby Bo”, schrijft de brunette erbij. “Nog een paar weekjes wachten en dan komt ze bij ons wonen.”

#Smelt

Volgers van Witzenhausen smelten bij het zien van het schattige kiekje. “Ah, wat een dotje. Veel geluk met Bo!”, wenst iemand het gezin toe. “Wat een poepie”, vult een andere fan aan. Ook bekend Nederland laat van zich horen. Zo reageert Kim Kötter, die vanochtend haar derde zwangerschap aankondigde, met een hoop hartjes.

Lastige keuze

In haar column voor Flair schreef Miljuschka dat het nog best een opgave was om een hond uit te kiezen. “Alle puppies zijn lief, leuk en schattig om te zien”, aldus de presentatrice. “En dan heb ik ook nog het probleem dat ik totaal niet selectief ben. Zet je me voor een pup, welke dan ook, dan wil ik die mee naar huis nemen. Het broertje of zusje er liefst bij, want alleen is ook maar alleen. Kom ik op weg naar de uitgang langs nog een nestje pups, dan vind ik die ook wel heel schattig en ach, we hebben ruimte zat. Dus moet ik mezelf in de hand houden. Niet ingaan op iedere uitnodiging om naar een nestje te komen kijken. Anders loop ik het risico een ark van Noach aan hondenrassen op de boerderij te huisvesten en ik denk – nee, ik weet zeker – dat mijn partner dat niet zal waarderen.”

Lees ook
Miljuschka emotioneel door opmerking dochter: ‘Haar woorden snijden door mijn ziel’

Gezinshond

Uiteindelijk schakelde Miljuschka een deskundige in, op advies van een vriendin. “Na mijn hele gezinssituatie en leefomgeving te hebben geschetst, adviseert ze mij een labrador te nemen. Een hond met een vriendelijk, opgewekt karakter. Een echte gezinshond. Gehoorzaam. Maar zegt ze erbij: ze worden niet gehoorzaam geboren. O ja, in mijn enthousiasme was ik dat even vergeten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Verliefd op onze nieuwe baby Bo❤️ Nog een paar weekjes wachten en dan komt ze bij ons wonen?

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Moederdag is het iedere dag vanaf het moment dat je moeder bent geworden. Het heeft me het mooiste gegeven in het leven. Want als je kids hebt kan je het nooit meer niet doen. Vier dat gegeven vandaag moeders! Je kan niet denken vandaag kom ik niet mijn bed uit. Ze geven je onmetelijke kracht en doorzettingsvermogen. Ze leren je opnieuw kijken met verwondering naar alles waardoor je de wereld opnieuw opengaat. Ze dwingen een verlangzaming van het leven af die ik magisch vind. Vandaag ben ik helaas niet met ze samen. Want ook dat hoort bij modern moederschap. Ze zijn bij hun vader. Maar in hun en mijn hart zijn we altijd samen. Dit jaar hebben veel mensen door de quarantaine ervaren hoe het is om niet naar je moeder te kunnen. Helaas zitten mijn moeder en ik al jaren in deze situatie. Maar ook daar geld we zitten in elkaars hart. Mama je hebt me alles geleerd. Ik hou van je. Ben nog steeds bang iedere dag je plotseling kwijt te raken door de keuze die we hebben moeten maken. Maar boven alles ben ik trots op je en dankbaar voor de momenten die we delen.

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram