Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gezinsuitbreiding voor Brad Pitt en Angelina Jolie?

Gezinsuitbreiding voor Brad Pitt en Angelina Jolie?

Gezinsuitbreiding voor Brad Pitt en Angelina Jolie?

Celebritykoppel ‘Brangelina’ staat bekend om hun mooie looks en indrukwekkende performances op het witte doek, maar misschien nog wel meer om hun grote gezin van zes kinderen. En nu zouden de sterren nóg een kindje willen adopteren, om een heel bijzondere reden.

Afrikaans kindje
Al eerder draaide de geruchtenmolen overuren, toen er gespeculeerd werd dat Angelina en Brad een kindje uit Syrië wilde adopteren. Maar dit bleek niet waar te zijn. Het duo zou volgens een bron aan InTouch Magazine een wat ouder kindje uit Afrika onder hun vleugels willen nemen.

Ouder weeskindje
De keuze om niet een pasgeboren baby’tje te adopteren, maar de zorg van een ouder kindje op zich te nemen, is niet zomaar gemaakt.”Brad en Angelina willen een ouder kind adopteren om mensen ervan bewust te maken dat de oudere weeskinderen vaak over het hoofd worden gezien”, vertelt de bron. “Volgens Angelina lijkt iedereen alleen baby’s te willen adopteren, terwijl er zo veel andere prachtige, waardige en deserving oudere kinderen zijn.”

Gezinssamenstelling
Aangezien Brangelina al oudere kinderen heeft, zou volges de bron een ouder kind juist beter in de gezinssamenstelling passen dan een klein kindje. Brad en Angelina hebben al zes kinderen: Maddox (14), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) en tweeling Knox and Vivienne (8).

 

Bron: Grazia

Lees ook: