Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gezinsfoto Maxime Meiland zorgt voor verwarring: is ze stiekem getrouwd?

Gezinsfoto Maxime Meiland zorgt voor verwarring: is ze stiekem getrouwd?

Gezinsfoto Maxime Meiland zorgt voor verwarring: is ze stiekem getrouwd?

Na de ophef over de uitspraken van Erica Meiland blijft het vrij stil rondom de Meilandjes. Maxime Meiland plaatst wel regelmatig een mooie selfie op Instagram, maar daar blijft het ook bij. Tot vandaag! De Meiland-telg deelt namelijk een lieve familiefoto, die voor veel verwarring zorgt. Is Maxime in het geheim getrouwd met Leroy?

Stiekem getrouwd?

Woensdagmorgen plaatste Maxime Meiland een mooie familiefoto. Op de foto zien we Maxime, Leroy en haar twee dochters, Claire en Vivé. Alle vier zijn ze in het wit gekleed. Het valt vooral op dat Maxime een prachtige witte jurk van kant aanheeft. En die jurk lijkt toch verdacht veel op een bruidsjurk. Ook draagt ze witte bloemen in haar haren en is ze mooi opgemaakt. Leroy is gekleed in een net wit overhemd en Claire en Vivé dragen ook allebei een witte jurk met kant.

De foto doet vermoeden dat Maxime en haar grote liefde Leroy in het geheim met elkaar zijn getrouwd. Maar is dat ook zo? Maxime maakte er geen geheim van dat ze graag met Leroy zou willen trouwen, maar van een huwelijksaanzoek was nog geen sprake. Het zou heel goed kunnen dat Maxime en Leroy elkaar het ja-woord hebben gegeven zonder camera’s erbij.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees ook
Chateau Marillaux staat op Funda: neem een kijkje in het chateau van de Meilandjes

Huwelijksaanzoek

De realityster stond in mei al te popelen op een aanzoek, vertelde ze in een aflevering van Chateau Meiland. De relatie tussen Maxime en Leroy was toen nog vrij pril, ze hebben pas sinds augustus 2020 een relatie met elkaar. “Wij willen heel graag trouwen, maar ja, corona gooit roet in het eten. En het ligt niet in mijn handen, ik moet op een aanzoek van hem wachten”, zei Maxime in mei.

Maxime zegt er op Instagram in ieder geval niks over dat ze met Leroy is getrouwd. Misschien dat de fotoshoot toevallig in een wit thema is of Maxime Meiland hint echt op een huwelijk met vriendlief Leroy.

Trouwe volgers sturen massaal hun felicitaties en vragen of ze is getrouwd. Anderen vinden de familiefoto gewoon heel mooi, of ze nou getrouwd zijn of niet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress