Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geruchtenmolen draait overuren: heeft André Hazes een nieuwe vlam?

Geruchtenmolen draait overuren: heeft André Hazes een nieuwe vlam?

Geruchtenmolen draait overuren: heeft André Hazes een nieuwe vlam?

André Hazes is net terug van een tripje Las Vegas. De zanger heeft momenteel een break vanwege zijn burn-out. Toch zit hij zeker niet stil. Sarah van Soelen zegt dat ze een pauze hebben ingelast in hun relatie, maar er gaan nu geruchten dat André Hazes aan het daten is met ene Anne Rose. 

Nieuwe liefde

Niemand minder dan roddeltante Yvonne Coldeweijer doet een boekje open over André Hazes. De zanger is volgens haar al een tijdje aan het daten met een nieuw iemand. Opvallend, want zijn ex/niet-ex Sarah van Soelen zegt dat ze ‘on a break’ zijn. Volgens Yvonne date André Hazes met ene Anne Rose, die hij kent uit Vinkeveen. Wie is Anne Rose?

Anne Rose

Anne Rose is een knappe brunette. In haar Instagram-profiel staat dat ze de Sales Manager is van restaurant Mama Kelly, maar helaas is haar profiel privé dus kunnen we geen foto’s delen. Anne Rose kent de Hazes familie al een tijdje. Yvonne zegt dat Anne Rose het baantje van Nino (de zoon van Rossana Kluivert) heeft overgenomen en nu de administratie doet voor Rachel Hazes. En blijkbaar is er toen tussen André en Anne Rose iets opgebloeid. Oh ja, saillant detail: Sarah van Soelen kent Anne Rose, ze schijnen vriendinnen te zijn.

Lees ook
Internet gaat los om foto Monique Westenberg: welke André ligt er bij haar op de bank?

Samen naar Londen

Yvonne doet hier nog een schepje bovenop. Ze zegt dat ze bewijs heeft dat André en Anne Rose samen gezellig een weekendje naar Londen gaan in de eerste week van januari. Dat klinkt behoorlijk serieus

Zou dit dan ook betekenen dat André Hazes niet meer achter ex Monique aangaat? Toevallig plaatste Monique vandaag een Instagram foto met een cryptische tekst: “Nog 2 nachtjes slapen en is het kerst! Ik kijk er ondanks deze gekke tijd weer heel erg naar uit om te vieren en samen te zijn met familie, vriendje en dierbaren ❤️ Jullie ook?”. Wie dit ‘vriendje’ is, is onduidelijk. Zou het André zijn? Of gaat het ook om een nieuwe vlam? Wij zijn benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mediacourant | Beeld: BrunoPress