Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zou het echt? Geruchten gaan dat Sarah van Soelen de nieuwe Bachelorette wordt

Zou het echt? Geruchten gaan dat Sarah van Soelen de nieuwe Bachelorette wordt

Zou het echt? Geruchten gaan dat Sarah van Soelen de nieuwe Bachelorette wordt

Het leven van Sarah van Soelen is helemaal hot topic sinds ze met André Hazes een relatie kreeg. De twee leken afgelopen herfst uit elkaar te zijn, al zegt Sarah dat ze alleen even een pauze hebben ingelast. Echter gaan er nu geruchten rond dat Sarah van Soelen de nieuwe Bachelorette zou kunnen worden. 

Bachelorette Sarah van Soelen

De Bachelorette is een populair realityprogramma waarin één vrijgezelle vrouw gaat daten met diverse mannen. Ruim een jaar geleden was Gaby Blaaser de Bachelorette, die helaas uiteindelijk niet de liefde vond via het programma.

Nu gaan er geruchten dat Sarah van Soelen, de ex/niet-ex van André Hazes, de nieuwe Bachelorette zou kunnen worden. Juice kanaal RealityFBI laat weten dat de blondine is gepolst als nieuwe Bachelorette. Niks is nog zeker, maar het zou heel goed kunnen dat we Sarah binnenkort zien schitteren in het datingprogramma.

Tekst gaat verder onder de foto.

Sarah van Soelen Bachelorette

Lees ook
André Hazes weer te zien op account van Monique: hij zingt eindelijk weer

Breuk

Sarah van Soelen liet na weken mediastilte weten dat de relatie met André zeker nog niet voorbij is. “Niks is uit (…) maar er is inderdaad een pauze voor ons allebei. Veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig”, liet ze weten aan RealityFBI. Toch hebben we de blondine al maanden niet gespot met liefje André. Sarah lijkt zichzelf verder prima te kunnen vermaken zonder André.

Mocht de relatie toch tot een einde komen, dan kan Sarah misschien haar ware liefde vinden als Bachelorette. Wij zouden zeker kijken als ze mee gaat doen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram RealityFBI | Beeld: Peter Smulders