Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Gers Pardoel gevallen voor 15 jaar jongere Vlaamse na pijnlijke breuk met jeugdliefde

Zien: Gers Pardoel gevallen voor 15 jaar jongere Vlaamse na pijnlijke breuk met jeugdliefde

Zien: Gers Pardoel gevallen voor 15 jaar jongere Vlaamse na pijnlijke breuk met jeugdliefde

Gers Pardoel heeft een nieuwe passagier voor op zijn bagagedrager. Na een pijnlijke breuk met zijn jeugdliefde Selina, met wie hij twee kinderen kreeg, is de rapper weer gelukkig in de liefde. Hij is gevallen voor déze vijftien jaar jongere Vlaamse zakenvrouw.

Gers en Ann-Sophie

De 40-jarige artiest is gevallen voor de beeldschone 25-jarige Ann-Sophie Van Triel, die in het verleden een relatie had met de Belgische voetballer Tuur Dierckx. Medewerkers van de rapper hebben het nieuws bevestigd aan de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws. Ze kennen elkaar van een project waar zij samen aan werkten, aldus de krant. Het nieuws kwam naar buiten toen het kersverse koppel plots veelvuldig werd gesignaleerd in – zodra het weer kon – diverse horecazaken.

Twee keer uit elkaar

Gers Pardoel had eerder een lange relatie met Selina van Gool – tevens zijn manager – met wie hij al sinds zijn jeugd samen was. Met haar kreeg hij twee kinderen, zoon Goud (7) en dochter Rocci (6). Ze zetten in 2016 een punt achter hun huwelijk, maar kwamen in 2018 toch weer bij elkaar. In maart 2020 bleek dat het definitief over was tussen de twee. “Gers was de man van mijn leven, maar het was op tussen ons”, zei Selina daar toen over. Zij had toen al een nieuwe partner.

Lees ook
Heftig: ex klaagt Gers Pardoel aan voor ‘intimidatie, geweld en bedreiging’ op vakantie

Nieuwe relaties

De twee exen hielden een goede band en bleven zakelijke partners, maar afgelopen december ging het goed fout tussen de twee, die toen samen met de kinderen vakantie vierden op Curaçao. Ze kregen dusdanig fikse ruzie dat de politie er aan te pas moest komen. Selina deed vervolgens aangifte tegen Gers voor een waslijst aan vergrijpen: wegens huisvredebreuk, intimidatie, geweld én bedreiging, beweringen die Gers ontkende.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gers’ nieuwe vlam:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GERS PARDOEL (@gers_pardoel)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GERS PARDOEL (@gers_pardoel)

Gers en z’n ex in betere tijden:

gers selina

Bron: ANP | Beeld: ANP