Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gers Pardoel beschuldigd van mishandeling: ‘Hij duwde me van de trap waar de kinderen bij waren’

Gers Pardoel beschuldigd van mishandeling: ‘Hij duwde me van de trap waar de kinderen bij waren’

Gers Pardoel beschuldigd van mishandeling: ‘Hij duwde me van de trap waar de kinderen bij waren’

Zanger Gers Pardoel heeft het in zijn liedjes altijd over de liefde. Sélina van Gool, de ex-vriendin van Gers Pardoel, is naar eigen zeggen jarenlang fysiek en mentaal mishandeld door de rapper.

Ze komt nu naar buiten met haar verhaal. Het is zo’n gedetailleerd verhaal, dat het volgens experts haast niet verzonnen kan zijn. De beschuldigingen zijn heel heftig.

Zo begon het

“Toen Gerwin me voor de ogen van onze kinderen van de trap duwde, dacht ik: hier stopt het”, vertelt ze aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws. De eerste keer dat het fout ging, is al jaren geleden. “Toen ik zei dat hij weg moest gaan, begon hij me te duwen en met huisraad te bekogelen. Ik ben naar mijn slaapkamer gevlucht, maar hij sloeg dwars door de deur. Daar heeft hij me op de grond gegooid en is hij met zijn schoen op mijn hoofd gaan staan. Hij heeft ook alles uit mijn kasten gegooid. Dat was de eerste keer dat ik op advies van mijn broer een klacht tegen hem heb ingediend.”

Sélina en Gers nog samen:

gers pardoel ex vrouw

Kinderen

Voor haar kinderen is ze uiteindelijk bij hem weggegaan. “Na een zoveelste ruzie gooide Gers me van de trap. En tijdens mijn val zag ik de kinderen. Rocci kon nog niet eens lopen. Ik had net zo goed mijn nek kunnen breken en dood kunnen zijn die dag. Toen ik in de bocht van die trap lag, gingen mijn ogen open. Rocci ziet haar mammie als ’een baas’. Als een sterke vrouw die haar eigen zaakjes regelt. Maar thuis kreeg die mama wel klappen. Ik wilde mijn dochter niet laten opgroeien met dat idee. Mijn moeder ik en zijn stoere, trotse vrouwen. Ik wilde niet dat mijn dochter later ook slaag zou krijgen in de gedachte dat zoiets normaal is.”

Lees ook
Zien: Gers Pardoel gevallen voor 15 jaar jongere Vlaamse na pijnlijke breuk met jeugdliefde

Reactie Gers

Het management van Gers heeft gereageerd op de beschuldigingen. “Wederom willen we erop hameren dat de beweringen die zijn ex-vriendin Sélina aanhaalt, verzonnen zijn en op sensatie berusten. Het lijkt wel alsof Sélina zijn huidige succes niet kan verkroppen. Het heeft geen zin om hierop in te gaan en verder wil Gers uit respect voor Sélina, maar vooral voor zijn kinderen, niet reageren op deze aantijgingen.”

Gers en zijn kinderen:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GERS PARDOEL (@gers_pardoel)

En samen met zijn nieuwe partner:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GERS PARDOEL (@gers_pardoel)

Bron: HLN | Beeld: Brunopress