Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lijf van Chantal Janzen wordt dankzij photoshop wereldwijd gepromoot

Lijf van Chantal Janzen wordt dankzij photoshop wereldwijd gepromoot

Lijf van Chantal Janzen wordt dankzij photoshop wereldwijd gepromoot

Voor de promotiefoto van de verfilming van Wicked lijkt het alsof de productie aan de haal is gegaan met photoshop. Het lijf van niemand minder dan onze eigen Chantal Janzen is gebruikt voor de foto van Glinda. Ariana Grande zal deze rol vertolken in de verfilming van de bekende musical.

Body double

“LIFE GOALS. De body double zijn van Ariana Grande: “, begint Chantal onder haar post. “Als je denkt ‘goh, dat lijkt inderdaad jouw lijf’, dan heb ik nieuws voor je: het is zo. Dit is echt mijn lijf (lachende emoji met tranen)” In 2012 speelde Chantal voor het laatst de rol van de goedaardige heks Glinda in de Nederlandstalige versie van de Broadwaymusical. Chantal heeft duidelijk plezier in het photoshoptafereel en schrijft: “En tja, waarom zou ons Arian ut lijf van Ariana Grande nemen, as ge ook ut bove lijf van ons Sjetal kunt hebben. En die hed ut ook zó druk, ons Arian. Ja tog, of nie dan.”

Tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) 

Ariana Grande

Nu, in 2021, wordt er een verfilming gemaakt van het bekende musicalverhaal en zal Ariana de rol van Glinda op zich nemen. Iets wat al geruime tijd een wens van haar blijkt te zijn. In 2011 plaatste de destijds achttienjarige zangeres op Twitter dat ze na het voor de tweede keer zien van Wicked zich weer realiseerde dat ze echt graag een keer de rol van Glinda zou willen spelen. A dream come true dus! Ariana heeft nog niet gereageerd op het bericht van Chantal. Misschien gaat dat nog gebeuren, want Chantal heeft haar wel getagd en schrijft het volgende:
@arianagrande : I am so sorry for my high left shoulder I have always been uneven because of my big rucksack in de brugklas (duim emoji).” Andere bekende mensen hebben de foto wel al gevonden. “Hahhaha dat is toch te geestig,” schrijft Miljuschka Witzenhausen. Ook onder anderen Tess Milne, Ferry Doedens en Soundos el Ahmadi reageren.

Lees ook:
Chantal Janzen is het oneens met Erica Meiland: ‘Lieve Erica, dat kan jij niet bepalen’

Fake news

Uit een aantal reacties op Chantals Instagrampost blijkt echter dat de foto een fan edit is. Op internet is de foto inderdaad niet terug te vinden op officiële kanalen. Dat moet wel een echte Ariana Grandefan zijn met ontzettend goede photoshopskills. Op Twitter is ook nog een andere fan edit te vinden met het lijf van Chantal. Hier staat wel duidelijk bij dat het door een fan is gemaakt. Aan het overgrote deel van de reacties op de post van Chantal is te zien dat nog niet
iedereen door heeft dat fake news betreft.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram, Cosmopolitan, Twitter, Beeld: BrunoPress