Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WAT?! Georgina Verbaan bespuugd door toeristen

WAT?! Georgina Verbaan bespuugd door toeristen

WAT?! Georgina Verbaan bespuugd door toeristen

Georgina Verbaan heeft in een interview met Mokum Magazine haar ongenoegen geuit over Airbnb. Zo vertelde ze dat ze ooit een keer bespuugd is door een stelletje reizigers die een kamer hadden gehuurd in Amsterdam en dat ze zich ergert aan toeristen op een fiets. Haar oplossing? Toeristen niet langer dan 15 dagen laten overnachten in de stad.

Georgina Verbaan ergert zich ongelofelijk aan de toeristen in Amsterdam. “Ik vind het steeds vervelender worden. Ik ben zelfs een keer op mijn hoofd gespuugd door toeristen die uit het raam van een woonhuis zaten te blowen”, vertelde de actrice aan Mokum Magazine. Ze zou dan ook graag zien dat Airbnb zijn regels verandert en toeristen niet langer dan vijftien nachten in dezelfde woning laat blijven.

Levensgevaarlijk

Maar dat is lang niet het enige waar de actrice zich aan ergert, want zo heeft ze ook problemen met toeristen op een fiets.Dat is echt levensgevaarlijk!”, vindt ze. “Ze letten niet goed op en kijken te veel naar gevels. Verhuur geen fietsen meer aan toeristen die niet in staat zijn om in een rechte lijn te lopen.” Maar Georgina gaat nóg verder. “Segways en bierfietsen vind ik trouwens ook heel treurig. Ik moet altijd een beetje huilen als ik dat zie.”

Smerig

Nog iets waar de voormalige soapie van walgt, hondenpoep en spuug. “Er liggen inderdaad veel hondendrollen bij mij in de buurt, maar van de straat geschraapte poep is nog vervelender. Omdat je dat minder goed ziet, sta je daar sneller in dan in een hondendrol. En wat de klodders spuug betreffen, hou het allemaal bij je, want het is echt smerig.”

Lees ook: