Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wie is Georgina Rodriguez, de vrouw van Christiano Ronaldo?

Wie is Georgina Rodriguez, de vrouw van Christiano Ronaldo?

Wie is Georgina Rodriguez, de vrouw van Christiano Ronaldo?

Georgina Rodriguez is een 28-jarig model uit Argentinië, die sinds 2017 getrouwd is met profvoetballer Cristiano Ronaldo. Over haar leven werd een documentaire gemaakt die op Netflix verscheen. De documentaire vertelt wie Georgina eigenlijk is, hoe ze Ronaldo ontmoette en hoe haar verleden eruit ziet. 

Georgina’s jeugd

Georgina heeft niet altijd een glamourleven geleid. Ze verloor haar beide ouders al op jonge leeftijd. Haar moeder overlijdt in 2011 bij een auto-ongeluk en haar vader verliest ze in 2019 nadat hij 10 jaar lang in de gevangenis heeft gezeten voor drugssmokkel. Wanneer ze 17 is vertrekt Georgina naar Engeland om daar als nanny te gaan werken.

Wanneer ze in 2015 terugkeert naar haar geboorteland Spanje en daar aan het werk gaat in een Gucci-winkel, loopt ze haar droomman tegen het lijf. ”De dag dat ik Cristiano tegenkwam was op een donderdag in de zomer. Terwijl ik de winkel verliet kwam ik een knappe man tegen van bijna twee meter lang.” Daarop volgde privé-jets, dure auto’s, sieraden, kleding, villa’s en inmiddels 35,5 miljoen volgers op Instagram.

Buiten het luxueuze leven dat Georgina leidt, zoomt de documentaire ook in op haar verleden, dat op zijn zachts gezegd niet makkelijk was. ”Ik weet hoe het is om niets te hebben en ik weet hoe het is om alles te hebben”, aldus Georgina. Meer hierover kun je zien in de documentaire Soy Georgina op Netflix.

Lees ook
Wow: Tweelingaankondiging Cristiano Ronaldo was het populairste bericht op Instagram in 2021

Een groot gezin

Georgina is natuurlijk niet alleen voetbalvrouw. Ze is ook moeder van haar 4-jarige dochtertje Alana en is net bevallen van een tweeling. Helaas werd bekend dat hun zoontje het niet heeft overleefd. Hun pasgeboren dochtertje verkeerd wel in goede gezondheid.

Samen met Ronaldo had Georgina al 2 kinderen, hoewel er nog meer kinderen bij hen in huis wonen. Ronaldo werd in 2010 al vader van een zoon, over wie hij de volledige voogdij heeft, en begin 2017 kreeg hij een tweeling van een Amerikaanse draagmoeder. Buiten moeder is Georgina ook zakenvrouw en influencer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: Brunopress