Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit zijn de genomineerden van The Best Social Awards: NikkieTutorials en ‘BOOS’ maken veel kans

Dit zijn de genomineerden van The Best Social Awards: NikkieTutorials en ‘BOOS’ maken veel kans

Dit zijn de genomineerden van The Best Social Awards: NikkieTutorials en ‘BOOS’ maken veel kans

Dit jaar zijn wederom The Best Social Awards aan de beurt. Onlineserie BOOS en Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, hebben tijdens de nominaties van dit jaar grote kans op een award. Ze maken allebei kans in de categorie Beste Youtuber/Youtube-serie.

De prijzen

Ook maakt BOOS kans op een andere prijs, namelijk die voor Beste Positive Impact. De presentator van BOOS, Tim Hofman, heeft die prijs afgelopen jaar gewonnen. In 2020 heeft Nikkie de Jager de prijs van Beste Personality gewonnen en dit jaar is ze ook daar weer voor genomineerd.

Nieuwe categorieën

Dit jaar zijn er vier nieuwe categorieën toegevoegd. Deze categorieën zijn onder andere Beste Interieur Content, Spontane Viral en Beste podcast. De podcast Broers van Sam en Rijk Hofman is ook genomineerd, net zoals Marc Marie en Aaf vinden iets, Geuze en Gorgels, Rookworst de Podcast en De Rode Lantaarn. Dit jaar is ook Beste Sporter een nieuwe categorie. Hiervoor zijn Appie Aurag, Bas Tietema, Jutta Leerdam, Keet Oldenbeuving en Marten de Roon genomineerd.

Lees ook
Tim Hofman doet zijn verhaal bij ‘College Tour’: ‘Ik heb een noodknop op mijn tas’

Stemmen

Mensen en bedrijven die het meest schitteren op social media krijgen een prijs tijdens The Best Social Awards. Ook zijn er publieksprijzen, hier kunnen mensen tot en met 10 mei via de website voor stemmen. Op 25 mei worden de prijzen digitaal uitgereikt op het REM-Eiland in Amsterdam.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress