Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Voorlopig nog geen verzoening tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine: ‘Zit er gewoon even niet in’

Voorlopig nog geen verzoening tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine: ‘Zit er gewoon even niet in’

Voorlopig nog geen verzoening tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine: ‘Zit er gewoon even niet in’

Jaimie Vaes heeft zich na het incident op Ibiza al meerdere keren uitgelaten over de specifieke avond, het uitgestelde huwelijk en de relatiepauze. Nu laat de realityster weten dat dit gedoe tussen Jaimie en Lil’ Kleine niet als een verrassing kwam omdat de relatie op dat moment al niet goed zat.

Jaimie en Lil’ Kleine ‘even’ niet bij elkaar

In de nieuwste aflevering van haar realityserie Jaimie: In the Vaes Lane zegt Jaimie zelf: “Ieder huisje heeft zijn kruisje, en misschien hadden wij op het laatste moment iets meer kruisjes”. Ze is dan ook sterk overtuigd dat de twee voorlopig niet bij elkaar komen. “Je kan wel blijven trekken, maar als je aan een dood paard trekt, dan zit het er gewoon even niet in.”

Tijd voor verandering

Toch houdt Vaes wel hoop aangezien ze het woordje ‘even’ noemt. “Ik zeg niet dat het niet meer kan komen, maar het is even tijd voor een verandering.” Ook vertelde ze al eerder dat de huwelijksplannen nog niet definitief van de baan zijn. “Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen niet op dit moment hoe het allemaal gaat verlopen. Het kan nu alle kanten op”, aldus Jaimie eerder in haar eigen serie.

Me-time voor Jaimie Vaes

Vaes gaat zich dan ook vooral focussen op haar eigen gemoedstoestand. “Op dit moment wil ik eerst mezelf even terugvinden.”, legt Jaimie uit. “Want wat wil ik? En waar word ik echt gelukkig van?”

Drama op Ibiza

Ongeveer anderhalve maand geleden kwam Lil Kleine flink onder vuur te liggen, omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegenover Jaimie. Volgens ingewijden verscheen de influencer bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel op Ibiza. De rapper werd opgepakt, maar het Openbaar Ministerie op het Spaanse eiland seponeerde de zaak na twee dagen. De verloofden brachten daarna een verklaring naar buiten dat hun relatie weleens pieken en dalen kende. Concrete antwoorden op de vraag wat er exact op het Spaanse eiland was gebeurd, gaf het stel, hun management en het platenlabel van Lil Kleine niet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Bron: Grazia | Beeld: Brunopress