Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geen selfies met fans meer voor Emma Watson

Geen selfies met fans meer voor Emma Watson

Geen selfies met fans meer voor Emma Watson

Emma Watson heeft laten weten niet langer selfies met fans te willen maken. In haar vrije tijd wil de actrice geen tijd meer vrijmaken om op de foto te gaan met haar fans, om zo haar privacy te beschermen. Dit laat de brunette weten in het maartnummer van Vanity Fair.

Privacy
De 26-jarige Emma heeft deze keuze niet zomaar gemaakt. Sinds de start van haar carrière als Hermelien in de Harry Potter-films op haar elfde, staat haar leven volledig in de schijnwerpers. Privacy is de actrice dan ook heilig. Door niet langer foto’s te nemen met fans op straat, hoopt ze haar privacy nog iets meer te kunnen waarborgen.

Traceerbaar
Watson vertelt: Als iemand een foto plaatst, is binnen twee seconden terug te vinden waar ik ben, tot op tien meter nauwkeurig. Iedereen kan zien wat ik aanheb en met wie ik ben. Ik wil niet traceerbaar zijn.” De actrice benadrukt fans niet te willen negeren. “Ik zeg dan: ik wil gerust al je fanvragen over Harry Potter beantwoorden, maar ik kan alleen niet met je op de foto.”

In het verleden had de actrice te maken met meerdere stalkers, waarvan een zelfs op de set van de film waarvoor ze aan het draaien was wist te komen. Sinds dat incident wordt de actrice altijd beschermd door bodyguards.

 

Bron: Telegraaf, Vanity Fair, Instagram.

Lees ook: