Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geen liveshows meer voor Lieke van Lexmond?

Geen liveshows meer voor Lieke van Lexmond?

Geen liveshows meer voor Lieke van Lexmond?

Lieke van Lexmond presenteert samen met Ruben Nicolai de talentenjacht Idols. De audities gaan woensdag van start, maar de liveshows vinden pas in april plaats. Voor de hoogzwangere Lieke is het daardoor onzeker of ze die liveshows wel kan presenteren. “Als ik me goed voel, ga ik het wel doen!”

Zwangerschap
De 34-jarige Lieke is zwanger van haar tweede kindje. Samen met haar man Bas van Veggel heeft ze al een zoontje, Vik genaamd. Hun tweede kindje is weer een jongetje, zo onthulde de blondine onlangs op Instagram.

Uitgerekend
De uitgerekende datum voor van Lexmond is begin april, en dat valt dus precies samen met de start van de liveshows van Idols. “Als ik het niet red, dan gaat Ruben het alleen doen”, vertelde Lieke bij Carlo’s TV-café. Toch hoopt Lieke wel aanwezig te kunnen zijn bij de liveshows.

Nuchter
“Ik ben dan als het goed is net bevallen en heb dan een prachtige zoon in mijn armen. Wat dat betreft sta ik er heel nuchter in, als ik me goed voel, ga ik het doen. Misschien komt de kleine nu wel iets eerder omdat het de tweede is, dat weet ik natuurlijk niet. Als iets niet te sturen is, is het wel een baby.”

Op Instagram deelt Lieke geregeld foto’s van haar zoontje, waaronder dit lieve kiekje.

Home sweet home. #knuffelen #theBest! ❤❤❤

A photo posted by Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) on

 

Ook deelde ze onlangs een throwback foto, van toen haar zoontje nog een stuk kleiner was. Cute!

Bron: RTL, Instagram

Lees ook: