Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gaby stelde déze harde eis in ‘De Bachelorette’: ‘Toevallig viel ik diezelfde avond nog af’

Gaby stelde déze harde eis in ‘De Bachelorette’: ‘Toevallig viel ik diezelfde avond nog af’

Gaby stelde déze harde eis in ‘De Bachelorette’: ‘Toevallig viel ik diezelfde avond nog af’

Oh, oh, oh, het leed wat de nasleep van de Bachelorette heet. Alle mannen lijken nog héél even hun zegje te willen doen in de media. En ja, ook de deelnemers die je eigenlijk allang vergeten was. Andre stelt namelijk dat Gaby een nogal bijzondere eis had voor haar potentiële lovers.

Andre wie?

Ja, voor Andre Montijn moet je misschien weer even diep graven in je geheugen. Hij ging in één van de eerste afleveringen met Gaby (en Jordy) op date. Bungeejumpen, om precies te zijn. Hoewel toen al aardig duidelijk was dat de bachelorette iets minder aandacht had voor hem dan voor de man die gisteren nog enorm uit z’n slof schoot wat betreft de blondine, waren Andre’s kansen volgens hem toen zeker nog niet verkeken.

Leeftijdsgrens

Erg lang mocht André helaas toch niet blijven en hij durft te wedden dat zijn leeftijd – hij was met zijn 41 jaar de oudste van het stel – daar iets mee te maken had. Aan Indebuurt Zwolle vertelt hij: “Ze vroeg hoe oud ik was en ze was verbaasd dat ik 41 zei. Blijkbaar had ze het productieteam de opdracht gegeven om mannen te casten tot en met 37 jaar. Toevallig viel ik diezelfde avond af.” Máár: Andre zag ook wel in dat het gewoon simpelweg geen match was tussen hen twee. “We hebben nét niet de raakvlakken die ik echt zoek.”

Lees ook
‘Bachelorel’ nummer zoveel: ook Jordy haalt hard uit naar Gaby en cancelt hun dateplannen

Geen match

Opvallend is de eis voor de leeftijdsgrens in De Bachelorette wel, aangezien Gaby in de podcast van Kaj Gorgels aangeeft toch maar weer voor oudere mannen te gaan. En wat blijkt? Haar vermeende nieuwe vlamwaar een kwade Jordy maandag nog een foto van deelde – passeert exact die magische leeftijd van veertig jaar en is zelfs precíes even oud als Andre. Tja… wat kun je daar nou nog op zeggen, hè?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Eyes on the price toch, @niekk88 ? #finale #debachelorette #friends ?❤️

Een bericht gedeeld door De Bachelorette 2020 S1 ? (@andremontijn) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The biggest price ? #unique #friendships #debachelorette #zandvoort #beach #grateful

Een bericht gedeeld door De Bachelorette 2020 S1 ? (@andremontijn) op

Bron: VIVA | Beeld: Videoland